tableaux
e-mailingmanager

Wachtwoord vergeten?

Een mail versturen was nog nooit zo gemakkelijk.

afbeelding 1
afbeelding 2
afbeelding 3
afbeelding 4

veilig & snel

Eenvoudig, veilig en razendsnel een nieuwsbrief opstellen en versturen is kinderspel met de e-mailingmanager. De e-mailingmanager wordt specifiek voor je ingericht, zodat jij alleen nog maar de tekst hoeft in te geven. Zo wordt het versturen van een nieuwsbrief wel erg aantrekkelijk en vergt het geen uren tijd meer. Uiteraard zit er geen limiet op het aantal nieuwsbrieven wat je kunt versturen.

ontwerp op maat

tableaux maakt het ontwerp voor de nieuwsbrief, een zogenaamde template, zodat je nieuwsbrief altijd een professionele uitstraling heeft. Daarbij kijken we ook naar wat handig voor je is: wil je meerdere berichten kwijt in je nieuwsbrief of juist maar één? Wil je het koppelen met nieuwsberichten op je website? Alles is realiseerbaar, met als doel het versturen van nieuwsbrieven voor jou zo eenvoudig mogelijk te maken!

online statistieken

Meten is weten, dus zijn alle statistieken rondom je verzonden nieuwsbrief eenvoudig te bekijken en analyseren. Wanneer wordt de nieuwsbrief geopend, hoe vaak wordt hij geopend en meer. Zodat je die informatie weer kunt gebruiken voor de volgende nieuwsbrief.

"De e-mailingmanager heeft onze nieuwsbrief nieuw leven in geblazen: het is nu zo eenvoudig om een nieuwsbericht te versturen, welke ook nog helemaal wordt opgemaakt in onze eigen herkenbare huisstijl.

Ook de aan- en afmeldingen worden automatisch verwerkt, dus daar hebben we geen omkijken naar."

Sef Sweegers - Stichting Brabantsedag

"Met één druk op de knop je nieuws versturen aan duizenden geïmporteerde mailadressen waarbij je eenvoudig de bijbehorende adressen kunt managen.

Mutaties, aan- en afmelden in eigen huisstijl via de eigen site gaat heel soepel."

Mathee van de Vin - Van de Vin ramen en kozijnen

E-mails versturen in een mooi jasje.

Met de e-mailingmanager is het een fluitje van een cent om een nieuwsbrief op te stellen. tableaux ontwikkelt naar aanleiding van je wensen een template, helemaal in de look and feel van je bedrijf. Die template zorgt dat de nieuwsbrief altijd de professionele uitstraling heeft die je wilt hebben en dat de ontvanger direct ziet van wie de nieuwsbrief afkomstig is.

Geen zorgen meer over een mooie opmaak of over hoe de nieuwsbrief aankomt bij de ontvangers: de e-mailingmanager is zodanig ontwikkeld dat de nieuwsbrief verschijnt bij de ontvanger zoals je hem ook hebt opgesteld.

En je kunt de nieuwsbrief maken op een tijdstip waarop het jou het beste uitkomt, en dan de nieuwsbrief met één druk op de knop inplannen.

Contactpersonen zoveel je maar wilt.

De e-mailingmanager maakt het erg makkelijk om je e-mailingbestand te beheren. De contactpersonen kunnen eenvoudig worden ingevoerd of zelfs worden geïmporteerd. Uiteraard zoveel je maar wilt. De contactpersonen zijn desgewenst in te delen in groepen, zodat ook een keuze kan worden gemaakt welke groep wordt aangeschreven met de te versturen nieuwsbrief.

Uitgebreide statistieken inkijken van iedere
e-mail die is verstuurd.

statistieken

De e-mailingmanager geeft alle benodigde statistieken weer om te bepalen hoe succesvol de verstuurde nieuwsbrief was. Immers... Meten is weten. Hoeveel procent van de ontvangers heeft de nieuwsbrief geopend en wanneer deden ze dat?

statistieken

Ook het klikgedrag van de ontvangers wordt gemeten: op welke link in de nieuwsbrief wordt geklikt? Het is eenvoudig af te lezen in de uitgebreide statistieken. Ook informatie van de individuele ontvanger is beschikbaar: wanneer, waar en in welke browser is de nieuwsbrief geopend?

Neem de volgende stap...