Onderwerp: Nieuwsbrief gemeente Heeze-Leende, week 7
Datum: 19-02-2016
Hierbij treft u de nieuwsbrief 'De gemeente bericht' aan van deze week
 

Gemeentesecretaris Ron Jeltema stopt per 1 juli a.s.


Gemeentesecretaris Ron Jeltema gaat per 1 juli 2016 stoppen als gemeentesecretaris van de gemeente Heeze-Leende. Sinds 1 oktober 2014 vervult de heer Ron Jeltema de functie van ad interim gemeentesecretaris van de gemeente Heeze-Leende. 
 

Visie op bibliotheekwerk in Heeze-LeendeDe gemeente Heeze-Leende ontwikkelt een visie op het bibliotheekwerk in Heeze-Leende, samen met enkele partners. Ook u kunt uw visie op het bibliotheekwerk geven.

 
 

Alle kinderen doen mee!


Gemeente Heeze-Leende gaat kinderparticipatie op een andere manier vormgeven. Er wordt een voorziening ingesteld per 1 maart door stichting Leergeld Geldrop-Mierlo en Heeze-Leende (Leergeld), Jeugdsportfonds Brabant (JSF) en Jeugdcultuurfonds Brabant (JCF). 
 

 
 

Stemmen op ideeën voor Dorpsverfraaiing Heeze-Leende-Sterksel


Al jaren bestaan er onder de inwoners wensen en ideeën om onze dorpskernen en dorpsentrees te verfraaien en een gezellig en uitnodigend uiterlijk te geven.
Tot op heden is nooit één idee gerealiseerd.


 
 

Afvalbingo Landelijke Opschoondag


Op zaterdag 19 maart a.s. doet de gemeente Heeze-Leende weer mee met de Landelijke Opschoondag van Nederland Schoon. Een dag waarop (buurt)verenigingen, scholen, winkeliers, bedrijven en gemeenten in heel Nederland samen hun buurt schoonmaken.


 
 

E-mailservice 'Berichten over uw buurt'


Via www.heeze-leende.nl/bekendmakingen kunt u zich gratis aanmelden voor de e-mailservice 'Berichten over uw buurt'. Met deze service kunt u wekelijks bekendmakingen per e-mail ontvangen over onder andere aangevraagde en verleende bouw- en milieuvergunningen en terinzagelegging van bestemmingsplannen die voor u relevant zijn.
 
 

Bekendmakingen per week


Wilt u graag zien welke actuele bekendmakingen er één week zijn over bijvoorbeeld een verleende bouw- en milieuvergunning? Bekijk het overzicht op de website.

 
 

Doe mee aan onze fotowedstrijd voor de nieuwe gemeentegids!


Hoe ziet u Heeze-Leende?

Voor de nieuwe gemeentegids van Heeze-Leende zijn we op zoek naar een foto voor de vooromslag. Een foto die een sfeerbeeld geeft van de gemeente in de breedste zin van het woord. Inwoners die in hun vrije tijd graag fotograferen, kunnen hiervoor een foto inzenden en meedoen aan onze fotowedstrijd.


 
 

Live-uitzendingen rondetafelgesprek en gemeenteraad via internetDe raadsvergaderingen en de rondetafelgesprekken van de gemeente Heeze-Leende zijn voortaan live te volgen op internet via webcasting.

De eerstvolgende vergaderingen die live gevolgd kunnen worden, vinden plaats op 29 februari.