Onderwerp: Nieuwsbrief gemeente Heeze-Leende, week 6
Datum: 12-02-2016
Hierbij treft u de nieuwsbrief 'De gemeente bericht' aan van deze week
 

Nieuwsbrief nieuwe stijl


Beste perscontacten,

Vanaf deze week ontvangt u gemeentenieuws via deze nieuwsbrief 'nieuwe stijl'.
Voor vragen/opmerkingen kunt u contact opnemen met de afdeling Communicatie, tel. (040) 22 41 465 of 22 41 436.
 
 

Openbare rondetafelgesprek en raadsvergadering op 29 februariOp maandagavond 29 februari a.s. vinden in de raadzaal van het gemeentehuis een openbare rondetafelgesprek (RTG) en raadsvergadering plaats. Het RTG begint om 19.30 uur en de raadsvergadering om 20.30 uur (of zo veel eerder als mogelijk is, afhankelijk van de eindtijd van het RTG)

 
 

Reconstructie Oude Stationsstraat en Emmerikstraat afgerondEind november zijn de reconstructiewerkzaamheden aan de Oude Stationsstraat en de Emmerikstraat afgerond en de wegen zijn weer opengesteld voor het verkeer.


 
 

Referendum associatieovereenkomst EU-OekraïneOp 6 april 2016 wordt in Nederland een raadgevend referendum gehouden.
U kunt dan stemmen over de associatieovereenkomst tussen de Europese Unie (EU) en Oekraïne.


 
 

Bekendmakingen per week


Wilt u graag zien welke actuele bekendmakingen er één week zijn over bijvoorbeeld een verleende bouw- en milieuvergunning? Bekijk het overzicht op de website.

 
 

E-mailservice 'Berichten over uw buurt'


Via www.heeze-leende.nl/bekendmakingen kunt u zich gratis aanmelden voor de e-mailservice 'Berichten over uw buurt'. Met deze service kunt u wekelijks bekendmakingen per e-mail ontvangen over onder andere aangevraagde en verleende bouw- en milieuvergunningen en terinzagelegging van bestemmingsplannen die voor u relevant zijn.
 
 

Doe mee aan onze fotowedstrijd voor de nieuwe gemeentegids!


Hoe ziet u Heeze-Leende?

Voor de nieuwe gemeentegids van Heeze-Leende zijn we op zoek naar een foto voor de vooromslag. Een foto die een sfeerbeeld geeft van de gemeente in de breedste zin van het woord. Inwoners die in hun vrije tijd graag fotograferen, kunnen hiervoor een foto inzenden en meedoen aan onze fotowedstrijd.


 
 

Regeling tegemoetkoming ziektekosten chronisch zieken en gehandicapten 2015


Vanaf 2016 biedt de gemeente samen met CZ de collectieve ziektekostenverzekering aan met een gemeentelijke bijdrage.
Om in 2015 een tegemoetkoming te bieden aan mensen met hoge zorgkosten, biedt de gemeente eenmalig een regeling voor chronisch zieken en gehandicapten.


 
 

Welzijn en zorg op afstand: een nieuw hulpmiddel


Voorlichtingsbijeenkomst werkgroep Sterksel op 17 februari

We leven in een tijd waarin steeds meer familieleden, vrienden en kennissen op afstand wonen. Wat is het dan prettig als je overal en altijd contact met hen kunt hebben, mondeling en óók op beeld.


 
 

Resultaten bevolkingsonderzoek borstkanker in Heeze-Leende


Van 21 september t/m 6 november 2015 heeft Bevolkingsonderzoek Zuid in Heeze-Leende het bevolkingsonderzoek borstkanker uitgevoerd.