Ontvanger: Virtueel plein Sterksel , redactie@sterksel.nu
Onderwerp: Nieuwsbrief gemeente Heeze-Leende, week 23
Datum: 07-06-2017
Tweede inloopavond MIRT-verkenning A67 | Ruimte te huur in Educatief Centrum de Nieuwe Hoeven
­ 

Tweede inloopavond MIRT-Verkenning A67


Op dinsdag 20 juni vindt tussen 17.00 uur en 19.00 uur de tweede inloopavond plaats in Cultureel Centrum De Hofdael, Molenstraat 23 te Geldrop. Tijdens deze bijeenkomst gaan we met aanwezigen in gesprek over de mogelijke oplossingen voor de knelpunten die de afgelopen weken en maanden verzameld zijn. Aanmelden is niet nodig, iedereen is welkom tijdens deze inloopbijeenkomst om mee te denken.

 
 

Ruimte te huur in Educatief Centrum de Nieuwe Hoeven


Op de bovenverdieping van Educatief Centrum de Nieuwe Hoeven staat sinds enkele weken een ruimte van zo’n 250 m2 leeg. De gemeente Heeze-Leende is op zoek naar commerciële partijen die deze ruimte geheel of gedeeltelijk willen huren.

Meer weten of interesse? Lees verder!


 
 

Omleidingsroute tijdens werkzaamheden Albertlaan


In de vakantie van 2017 wordt de Albertlaan verbeterd. Tijdens de werkzaamheden moet de Albertlaan tijdelijk afgesloten worden. De Albertlaan is de enige toegangsweg tot het achtergelegen gebied die geheel verhard is.

Weten hoe de omleidingsroute gaat lopen? Lees verder!


 
 

Buizerd actief in Heeze-Leende


Voorbij het tweede fietspad op de Huisvenseweg in Heeze is momenteel een buizerd actief. De buizerd heeft een nest met jonge buizerds die hij wil beschermen. De kans bestaat daarom dat hij mensen die daar fietsen of wandelen als bedreiging gaat zien. Voor de mensen die recreatief of voor hun werk daar fietsen of wandelen, hou rekening met het feit dat de buizerd daar zit.