Ontvanger: Virtueel plein Sterksel , redactie@sterksel.nu
Onderwerp: Week 9 - Verkiezingstijd, WOZ-waarde en de Bibliotheek - Nieuwsbrief gemeente Heeze-Leende
Datum: 28-02-2018
Raadsvergadering | Werkzaamheden Strijperdijk en Oude Dijk | Natuurvlog De Groote Heide | Hooikoorts
­ 

Alle verkiezingsinformatie op de website van de gemeente!


Binnenkort mogen we allemaal weer naar de stembus voor de gemeenteraadsverkiezingen en voor het raadgevend referendum! Maar hoe zat het ook alweer? U krijgt een stempas thuis, deze moet u meenemen bij het stemmen. Als u 21 maart niet in de mogelijkheid bent om te stemmen, zijn er zaken die u kunt regelen om toch uw stem uit te kunnen brengen. Deze informatie en meer vindt u op onze website!

 
 

Vragen of opmerkingen over uw WOZ-waarde?


Deze week ontvangt u de aanslag gemeentelijke belastingen 2018 in uw brievenbus. Hierop staat de nieuwe WOZ-waarde van uw woning, bedrijfspand of ander pand.

Bent u het niet eens met de WOZ-waarde of heeft u er vragen over? Vul het reactieformulier in op onze website en wij nemen contact met u op!


 
 

Heropening Bibliotheekvestiging Heeze-Leende op 10 maart


Enkele jaren geleden was het voortbestaan van de bibliotheek in Heeze-Leende in gevaar. Gelukkig kwam een aantal burgers in actie. Als Stichting Vrienden van de Bieb wisten zij het tij te keren.

Op zaterdag 10 maart volgt dan eindelijk de opening! Op onze website staat het hele programma voor zaterdag.


 
 

Raadsvergadering op maandagavond 5 maart


De agenda van de raadsvergadering van komende maandag is aangepast door het uitlopen van het Rondetafelgesprek van deze week. De raadsvergadering begint komende maandag weer om 19.30 uur.

Bekijk de aangepaste agenda op de website!


 
 

Werkzaamheden bruggen Strijperdijk en Oude Dijk Leende lopen uit door winterweer


In opdracht van de gemeente Heeze-Leende worden door Aannemersbedrijf Damsteegt de bruggen aan de Oude Dijk en Strijperdijk in Leende vervangen. Deze werkzaamheden lopen helaas uit door het witnerweer van de afgelopen periode.

Lees verder voor meer informatie.


 
 

De Groote Heide: Tim's Natuurvlog


De eerste natuurvlog van Tim Visser voor De Groote Heide staat online! Tim Visser is natuurliefhebber en wildlife-filmmaker en maakt de prachtigste beelden van wonderschone natuur.

Lees verder om de vlog te bekijken!


 
 

Hulp bij hooikoorts of pollenallergie


Hooikoorts of pollenallergie is een allergische reactie die wordt veroorzaakt door pollen (stuifmeel) van bomen, grassen en kruiden. Wanneer 'hooikoortsplanten' bloeien en hoeveel pollen in de lucht zweven heeft alles te maken met het weer.

Lees verder om te zien hoe u zich hier het best op kunt voorbereiden!