Ontvanger: Virtueel plein Sterksel , redactie@sterksel.nu
Onderwerp: Week 14 - Spits mijden A2, Nieuwe coalitie, Thematours bij gasloze huizen - Nieuwsbrief gemeente Heeze-Leende
Datum: 04-04-2018
­ 

Spitsmijders A2 houden goed reisgedrag vast


In 2017 werden automobilisten die actief de ochtendspits meden op de A2 tussen Nederweert en Eindhoven beloond in de vorm van spaarpunten. Gedurende het project Spitsmijden A2 Nederweert - Eindhoven was dit goed voor 145.571 spitsmijdingen!

Lees verder over de andere resultaten van dit project.

 
 

Akkoord over nieuwe coalitie Heeze-Leende


LOKAAL Heeze-Leende heeft met CDA, D66 en PvdA overeenstemming bereikt over een nieuwe coalitie en de samenstelling van het nieuwe college van B&W. Daarin zal LOKAAL Heeze-Leende, het CDA, D66 en PvdA ieder één wethouder leveren, respectievelijk Jan de Bruijn (LHL), Frank de Win (CDA), Pieter van der Stek (D66) en Toon Bosmans (PvdA).


 
 

Grote belangstelling voor het bezoeken van een gasloze woning


Gastvrije huiseigenaren vertellen hun ervaringen met energiebesparende maatregelen tijdens een thematour. Er is een enorme belangstelling voor de waardevolle verhalen die worden gedeeld over gasloos wonen, warmtepomp, isoleren of het realiseren van een Nul-op-de-Meter woning.

Zelf een thematour bijwonen? Lees verder!


 
 

Weet wat je doet met je identiteit!


Steeds meer minderjarige jongeren gebruiken een valse identiteitskaart bij het uitgaan. Zij weten vaak niet dat dit strafbaar is. Wanneer je bewust gebruik maakt van de ID-kaart van een ander of je vervalst een ID-kaart, dan pleeg je een strafbaar feit.

Meer weten? Lees verder!


 
 

Maak kennis net de RaceRunner


Eindhoven Atletiek wil in het voorjaar gaan starten met een groep RaceRunners. Met een RaceRunner, een driewielloopfiets, kunnen kinderen/volwassenen met een (ernstige) motorische beperking lopen of fietsen.

Meer weten over deze loopfiets? Lees verder!