Ontvanger: Wimvanlaarhoven , wimvanlaarhoven@hotmail.com
Onderwerp: Nieuwsbrief gemeente Heeze-Leende, week 33
Datum: 17-08-2016
Hierbij treft u de nieuwsbrief 'De gemeente bericht' aan van deze week
­ 

Kermis in Leende


Van zaterdag 20 augustus t/m woensdag 24 augustus a.s. is het kermis in Leende. Deze vindt plaats op het Marktveld in Leende.

Alle kermiszaken komen weer op hun vertrouwde plaats op het Marktveld te staan. Natuurlijk zijn er de bekende attracties als de autoscooter, de draaimolen en de Speedway rupsbaan. Voor de kinderen staat er de lijntrek, terwijl de grijpkraantjes, een balco-rotor en een schietsalon aan de ouderen alle kansen bieden een aardig prijsje te winnen.

En natuurlijk mogen de oliebollenkraam, viskraam, suikerspin en de snoepwagen niet ontbreken. Om even bij te tanken na al die attracties!
 
­ 

Verkeersmaatregelen kermis Leende


Vanwege de kermis in Leende zijn vanaf woensdag 17 augustus 2016 18.00 uur tot en met donderdag 25 augustus 2016 24.00 uur de volgende verkeersmaatregelen noodzakelijk:
  • het gedeelte van de Dorpstraat, gelegen tussen de Kerkstraat en de Margrietlaan en het Meentplein is gesloten in beide richtingen voor alle verkeer behalve voetgangers
  • het is verboden te parkeren aan beide zijden van de Margrietlaan
  • de op het wegvak gelegen bushaltes worden verplaatst naar de Margrietlaan
Voor vragen kunt u terecht bij mevrouw I. Adriaans, beleidsmedewerkster Openbare Orde en Veiligheid, afdeling Veiligheid, Vergunningen en Handhaving, telefoonnummer: 040-2241400.
 
 

Gemeentezaken regelen? Gebruik de computer in de hal van het gemeentehuis


Sinds een paar maanden staat er een computer in de hal van het gemeentehuis voor inwoners die zaken met de gemeente willen regelen via de computer, maar hier thuis niet de mogelijkheid voor hebben. Kent u mensen die geen computer of internet hebben of hier niet zo goed mee overweg kunnen? Lees dan verder.


 
 

Pilot Gemeente Whatsapp begint in oktober


WhatsApp is een mooie, laagdrempelige en gebruiksvriendelijke toevoeging aan de bestaande kanalen binnen het KCC. De medewerkers van het KCC beantwoorden algemene vragen die tijdens kantooruren via WhatsApp binnenkomen. Ook voor het maken van afspraken kunnen burgers ons appen.


 
 

Blijf op de hoogte van berichten over uw buurt


Met de gratis e-mailservice 'Berichten over uw buurt' laat u zich snel en makkelijk informeren over bijvoorbeeld bouw- en kapvergunningen in uw buurt. U kiest zelf de straal waarbinnen u de bekendmakingen wilt ontvangen.
Meld u aan en ontvang direct de meest recente lokale en regionale bekendmakingen wekelijks per e-mail!

 
 

Tevreden over deze nieuwsbrief? Raad het dan ook anderen aan!


De gemeente Heeze-Leende is blij met alle abonnees op deze nieuwsbrief. Met u dus!
Het liefst zou de gemeente zien dat nóg meer inwoners zich voor deze nieuwsbrief inschrijven. Op die manier blijven burgers op de hoogte van wat er speelt en hoopt de gemeente wederzijdse betrokkenheid te vergroten.

Dus bent u tevreden over deze digitale nieuwsbrief? Schroom dan niet om anderen hierover te tippen! Inschrijven is gratis en kan heel gemakkelijk via: https://www.e-mailingmanager.nl/index.php?/subscription/subscribe/2a214999cbb20db6601dc306bcac6eec.
 
 

Taxus Taxi beëindigt inzameling eind augustus


Een paar maanden geleden heeft de gemeente een nieuwsbericht gepubliceerd over Stichting Taxus Taxi. Deze stichting zamelt taxussnoeisel in voor de productie van medicatie tegen kanker.
Er is voor dit jaar bijna voldoende snoeisel ingezameld om in de wereldwijde vraag naar Taxol te kunnen voorzien. Dat betekent dat de inzameling eind augustus stopt.


 
 

Verkeersmaatregelen Brabantsedag


De Brabantsedag staat weer voor de deur en als gemeente Heeze-Leende zijn we er trots op dat we u welkom mogen heten bij dit prachtige evenement. Dat het weer een spectaculaire en indrukwekkende week gaat worden weten we zeker. Met ruim 30.000 mensen op de been, is het noodzakelijk om een aantal verkeersmaatregelen te treffen om de veiligheid te waarborgen. U vindt alle informatie hierover op onze website.