Ontvanger: Virtueel plein Sterksel , redactie@sterksel.nu
Onderwerp: Week 46 - Heeze-Leende meest doorzame gemeente van Noord-Brabant, Werkzaamheden Spoorlaan en eindafrekening Brabant Water - Nieuwsbrief gemeente Heeze-Leende
Datum: 14-11-2018
­ 

Gemeente Heeze-Leende meest duurzame gemeente van Noord-Brabant


Telos heeft voor de vijfde keer de Nationale Monitor Duurzame Gemeenten uitgebracht. Telos is een universitair kenniscentrum met als doel het maatschappelijk hanteerbaar maken van duurzame ontwikkeling. De monitor geeft een beeld van de duurzame ontwikkeling van Nederlandse gemeenten over de periode 2014-2018. In deze periode scoort Heeze-Leende hoog.

Benieuwd naar de uitleg en de volledige monitor? Lees verder!

 
 

Werkzaamheden reconstructie Spoorlaan


Vanaf donderdag 15 november start aannemer van der Zanden BV met de reconstructie van de Spoorlaan, gevolgd door de reconstructie van de Schoolstraat. De werkzaamheden gaan ongeveer tot de bouwvakvakantie 2019 duren.

Meer weten over de werkzaamheden? Lees verder!


 
 

Brabant Water eindafrekening voor Heeze en Sterksel


Brabant Water stuurt deze week de jaarlijkse afrekening voor Heeze en Sterksel. De jaarafrekening gaat over de periode november 2017 tot en met oktober 2018. U ontvangt nu een jaarafrekening voor het waterverbruik, de waterschapslasten, de rioolheffing en afvalstoffenheffing.


 
 

Inloopspreekuur wethouders maandag 19 november


Op maandag 19 november van 19.00 tot 20.00 uur vindt weer een inloopspreekuur van de wethouders plaats. U kunt dan zonder afspraak een gesprek voeren met de wethouders. Het uitgangspunt voor de duur van elk gesprek is tien minuten.