Ontvanger: Virtueel plein Sterksel , redactie@sterksel.nu
Onderwerp: Nieuwsbrief gemeente Heeze-Leende, week 15
Datum: 12-04-2017
Hierbij treft u de nieuwsbrief 'De gemeente bericht' aan van deze week
­ 

Gemeentehuis in zomermaanden een extra avond open


De gemeente is op dit moment open op één avond: de maandagavond. Deze maandagavond wordt druk bezocht.
Om onze dienstverlening nog beter af te stemmen op onze inwoners, onderzocht de gemeente of er behoefte is aan een tweede avondopenstelling. Met als resultaat dat het gemeentehuis van mei t/m juli ook op de donderdagavond open is.

 
­ 

Gratis training sociale vaardigheden voor kinderen


Het Centrum Jeugd en Gezin van de gemeente Heeze-Leende organiseert een gratis training sociale vaardigheden voor kinderen tussen de 14 en 17 jaar.

Is uw kind regelmatig onzeker over zichzelf, lukt het niet altijd goed om contact met leeftijdgenoten te hebben, of wil hij/zij leren hoe je beter je grenzen aan kunt geven? Misschien is deze training dan iets voor uw kind! 

Let op: Inschrijven kan tot 14 april a.s.

 
­ 

Cliëntervaringsonderzoek Wmo


Kent u het Sociaal Team Heeze-Leende? Heeft u ooit een keukentafelgesprek gehad? En was u tevreden over dit gesprek? Deze en andere vragen staan in de vragenlijst over ervaringen van onze inwoners met de Wmo (Wet maatschappelijke ondersteuning).

Alle inwoners uit Heeze-Leende die in 2016 te maken hebben gehad met de Wmo ontvangen in de week van 12 april deze vragenlijst in de brievenbus. Zo kunnen wij onze dienstverlening nog beter op uw wensen en ervaringen afstemmen.

 
 

Herinnering: Sportcafé aangepast sporten


Sporten is fijn! Daarom moet dit voor iedereen mogelijk zijn, ook voor mensen met een beperking.

Speciaal voor verenigingen is er op 20 april in dorpshuis 't Perron een 'Sportcafé aangepast sporten' met advies en informatie over aangepast sporten.

 
 

Blijf op de hoogte van berichten over uw buurt


Met de gratis e-mailservice 'Berichten over uw buurt' laat u zich snel en makkelijk informeren over bijvoorbeeld bouw- en kapvergunningen in uw buurt. U kiest zelf de straal waarbinnen u de bekendmakingen wilt ontvangen.
Meldt u aan en ontvang direct de meest recente lokale en regionale bekendmakingen wekelijks per e-mail!