Ontvanger: Virtueel plein Sterksel , redactie@sterksel.nu
Onderwerp: Week 7 - Verkiezingen, Schade wegdek Ginderover Heeze, Dorpsauto Leende is weer actief! - Nieuwsbrief gemeente Heeze-Leende
Datum: 18-02-2021
­ 

Tweede Kamerverkiezing


Op woensdag 17 maart is de Tweede Kamerverkiezing. Ook in deze coronatijd zorgen we ervoor dat iedereen kan stemmen. Want elke stem telt. Daarom zijn er dit jaar extra mogelijkheden om uw stem uit te brengen.

Informatie over de Tweede Kamerverkiezingen in Heeze-Leende kunt u vanaf nu vinden op Heeze-Leende.nl/verkiezingen. Hier vindt u o.a. een overzicht van de verschillende stemlocaties en data en informatie over alle maatregelen die zijn getroffen om het stemmen voor iedereen zo veilig mogelijk te houden. Ook is er informatie over briefstemmen voor 70-plussers en hoe u iemand anders kunt machtigen om voor u te stemmen. 

Voor alle andere informatie en vragen over stemmen in coronatijd kunt u terecht op de landelijke website Elkestemtelt.nl.

 
­ 

Denk mee over een nieuw centrum voor Heeze!


Gemeente Heeze-Leende wil met het project ‘centrumontwikkeling Heeze’ het centrum van Heeze leefbaar en levendig houden. Hiervoor is nog geen vastomlijnd plan. Om een plan te kunnen maken hebben we namelijk uw hulp nodig! Zo wordt duidelijk hoe u als inwoner het gebied het liefst ingevuld zou zien. Van 22 februari t/m 7 maart 2021 kunt u via ons burgerpanel meedoen aan ons onderzoek.

Foto: ED

 
­ 

Schade wegdek Ginderover Heeze


Aan de Ginderover is op 16-2-2020 schade ontstaan aan het wegdek, dit komt door vorst en sneeuwschade. Hierdoor is een rijhelft afgesloten en is de kans op verkeershinder mogelijk. Maandag aanstaande begint de aannemer met de herstelwerkzaamheden, deze duren minimaal tot en met woensdag.

 
­ 

Dorpsauto Leende is weer actief!


De Dorpsauto van ZC Graaggedaan voor inwoners van Leende en Leenderstrijp is inmiddels coronaproof gemaakt en rijdt weer. Deze rijdt ook naar Priklocaties om u te laten vaccineren tegen corona als u het vervoer niet geregeld kunt krijgen met familie, buren of kennissen. Het tarief bedraagt €10.00 naar Eindhoven en €12.00 naar Weert. U dient een mondkapje te dragen en met gepast geld af te rekenen.

 
 

RTG-vergadering 22 februari a.s.


De vergadering is openbaar, maar i.v.m. de ingestelde avondklok en coronamaatregelen zal de vergadering digitaal plaatsvinden. De vergadering is voor belanghebbenden te volgen via de livestream.

Indien u wilt inspreken over één van de geagendeerde onderwerpen wordt u gevraagd contact op te nemen met de griffie via gemeenteraad@heeze-leende of telefoonnummer 06-57567058).

Datum: Maandag 22 februari 2021
Tijd: 19:30 - 20:00
Locatie: Digitaal

Klik hier om de agenda te bekijken
Klik hier om direct naar de livestream van de vergadering te gaan