Ontvanger: Wimvanlaarhoven , wimvanlaarhoven@hotmail.com
Onderwerp: Nieuwsbrief gemeente Heeze-Leende, week 12
Datum: 22-03-2017
Hierbij treft u de nieuwsbrief 'De gemeente bericht' aan van deze week
­ 

Verkiezingen Tweede Kamer 2017: de voorlopige uitslag


Op 15 maart vonden de Tweede Kamerverkiezingen plaats. De stemmen zijn geteld!

Er waren 12453 kiesgerechtigden in de gemeente Heeze-Leende.Er zijn 10472 kiezers verschenen op de stembureaus. Daarmee is het opkomstpercentage 84%. Bij de Tweede Kamerverkiezingen in 2012 was het opkomstpercentage in Heeze-Leende 78%.

Lees verder om de uitslag op partijniveau in onze gemeente te bekijken.

 
 

Tijdelijke afsluiting Emmerikstraat Heeze


Van maandag 20 maart 7.00 uur tot en met vrijdag 24 maart 18.00 uur is de Emmerikstraat in Heeze afgesloten vanaf de Oude Stationsstraat tot de Spoorlaan. In verband met verbouwing van De Houtloods worden in deze periode een kraan en containers op de openbare weg geplaatst.
 
 

WOZ-loket


Bent u benieuwd naar de WOZ-waarde van een woning? Sinds 1 oktober 2016 is de WOZ-waarde van woningen een openbaar gegeven geworden. Dat betekent dat u nu van alle woningen in onze gemeente de WOZ-waarde kunt inzien. Ga hiervoor naar het WOZ-loket op de gemeentelijke website.
 
 

Boomfeestdag Heeze-Leende succes


Op woensdag 22 maart mochten 145 groep 7 leerlingen uit Heeze-Leende een boom planten op Industrieterrein de Poortmannen, ter ere van de Nationale Boomfeestdag 2017. Dit jaar een speciale editie, want de Boomfeestdag bestaat 60 jaar!
Met het planten van hun eigen boom dragen de kinderen een steentje bij aan de duurzaamheid van onze aarde, én aan een nieuw wandelpark op Industrieterrein de Poortmannen.

 
 

Inloopspreekuur wethouders maandag 27 maart


Op maandag 27 maart a.s. van 18.00 tot 19.00 uur vindt weer een inloopspreekuur van de wethouders plaats. U kunt dan zonder afspraak een gesprek voeren met de wethouders. Het uitgangspunt voor de duur van elk gesprek is tien minuten.
 
 

Blijf op de hoogte van berichten over uw buurt


Met de gratis e-mailservice 'Berichten over uw buurt' laat u zich snel en makkelijk informeren over bijvoorbeeld bouw- en kapvergunningen in uw buurt. U kiest zelf de straal waarbinnen u de bekendmakingen wilt ontvangen.
Meldt u aan en ontvang direct de meest recente lokale en regionale bekendmakingen wekelijks per e-mail!