Ontvanger: Virtueel plein Sterksel , redactie@sterksel.nu
Onderwerp: Week 7 - Eikenprocessierups, lokaal sport en beweegakkoord en Inloopspreekuur wethouders - Nieuwsbrief gemeente Heeze-Leende
Datum: 12-02-2020
­ 

Inloopbijeenkomst eikenprocessierups 16 maart


Graag nodigen we u uit voor een inloopbijeenkomst over de eikenprocessierups. U bent welkom maandag 16 maart tussen 17.00 en 19.30 uur in de hal van het gemeentehuis. Tijdens deze inloopbijeenkomst vertellen we u wat we dit jaar gaan doen om de rups te bestrijden.

 
 

Samen aan de slag met het lokaal sport en beweeg akkoord


In de gemeente Heeze-Leende zijn we samen aan de slag om te komen tot een lokaal sport en beweegakkoord. We willen bereiken dat iedereen op zijn of haar manier kan sporten en bewegen.

Alleen ga je sneller, maar samen komen we verder! Er komen weer twee bijeenkomsten aan. Ben jij erbij?


 
 

Aangifte overlijden en geboorte tijdens Carnaval


In verband met Carnaval is op maandag 24 en dinsdag 25 februari het gemeentehuis gesloten. Hierdoor is ook het doen van een aangifte van overlijden niet direct mogelijk.


 
 

Inloopspreekuur wethouders maandag 17 februari


Op maandag 17 februari van 19.00 tot 20.00 uur vindt weer een inloopspreekuur van de wethouders plaats. Om met een wethouder in gesprek te gaan, moet u een afspraak maken. Dit kan heel gemakkelijk via bestuurssecretariaat@heeze-leende.nl of 040 224 1444.
 
 

Vult u hem al in, de Schoonmonitor?


Help ons aan meer meetpunten en meer deelnemers dit jaar. Download nu gratis de Schoonmonitor-app op uw telefoon en begin gelijk met uw eerste meting en spaar mee voor leuke prijzen en kortingen.

Lees verder en download de app!


 
 

Zo update je de software op jouw slimme apparaten


Onze levens zijn steeds meer verbonden met het internet. Via je smart tv bijvoorbeeld, maar ook via een slimme thermostaat of draadloze printer. Dat is fijn, want slimme apparaten maken het leven makkelijker. Tegelijkertijd maken ze je leven ook kwetsbaarder.

Lees verder hoe je er het beste mee om kan gaan!