Ontvanger: Virtueel plein Sterksel , redactie@sterksel.nu
Onderwerp: Nieuwsbrief gemeente Heeze-Leende, week 35
Datum: 30-08-2017
Omleiding Rul in Heeze | Raadsvergadering | Asbestsanering | Nationale Sportweek | Gemeente 2 september niet bereikbaar | Verzekerd als vrijwilliger?
­ 

Tijdelijke omleiding Rul in Heeze


Vanaf 4 september is er een tijdelijke omleiding bij de weg Rul in Heeze. Er komt hier een nieuwe kade die het achterliggende perceel, de Rulse Hoeve, zal beschermen tegen hoog water.

Meer weten? Lees verder!

 
 

Openbare raadsvergadering op 11 september a.s.


Op maandagavond 11 september vindt in de raadzaal van het gemeentehuis een raadsvergadering plaats. De vergadering begint om 19.30 uur.

Lees verder om de agenda te bekijken.


 
 

Actie ‘Asbestsanering particulieren Leende’


De gemeente Heeze-Leende nodigt u uit om deel te nemen aan de actie ‘Asbestsanering particulieren Leende’. De actie is samen met de Dorpsraad Leende, de Omgevingsdienst Zuidoost-Brabant en Blink opgezet en voorbereid.

Heeft u een asbestdak? Lees verder!


 
 

Nationale Sportweek 2017: Doet u mee?


De Nationale Sportweek is een initiatief van het Nederlands Olympisch Comité en de Nederlandse Sport Federatie (NOC*NSF) met als doel sporten en bewegen te promoten. Ook binnen de gemeente Heeze-Leende zijn er verenigingen die hun steentje willen bijdragen aan deze bijzondere week.

 
 

Gemeente zaterdag 2 september niet bereikbaar


Let op! Op zaterdag 2 september vanaf 8.00 uur is het niet mogelijk om in contact te komen met de gemeente via telefoon of e-mail. Ook applicaties die via de website lopen, zoals het maken van een afspraak of het versturen van een digitaal formulier, zijn niet in gebruik.


 
 

Verzekerd als vrijwilliger?


Ben ik verzekerd als vrijwilliger  of als vrijwilligersorganisatie? Dat is een vraag die geregeld terugkomt bij de Vrijwilligerscentrale Heeze-Leende. Daarom organiseert Cordaad Welzijn in samenwerking met Vrijwilligersnet Nederland een lezing over wie, wat en hoe een en ander verzekerd is tijdens het doen van vrijwilligerswerk.