Ontvanger: Virtueel plein Sterksel , redactie@sterksel.nu
Onderwerp: Nieuwsbrief gemeente Heeze-Leende, week 48
Datum: 30-11-2016
Hierbij treft u de nieuwsbrief 'De gemeente bericht' aan van deze week
­ 

Uitgave gemeentegids stopt per 2018


De gemeentegids is – net als andere naslagwerken – steeds meer een verouderd communicatiemiddel aan het worden in deze tijden van digitalisering. 94% van de bevolking heeft tegenwoordig internet en daarnaast leidt het stoppen van de gids tot een fikse besparing van papier - een goede stap richting duurzaamheid. Gelukkig zijn er genoeg gelijkwaardige alternatieven voor de informatie uit de gemeentegids!

 
­ 

Collectieve zorgverzekering gemeente Heeze-Leende en CZ


Heeft u een laag inkomen en hoge zorgkosten? CZ biedt samen met de gemeente Heeze-Leende een collectieve verzekering aan. Deze is speciaal voor mensen met een laag inkomen en hoge medische kosten, bijvoorbeeld door een chronische ziekte of handicap. Het bijzondere aan deze verzekering is dat de gemeente een deel van de premie betaalt.

 
 

NL-Alert


Op maandag 5 december rond 12:00 uur zendt de overheid een NL-Alert controlebericht uit. Als u het controlebericht ontvangt, weet u zeker dat uw mobiel juist is ingesteld voor NL-Alert. Wat is NL-Alert eigenlijk en hoe ontvangt u deze alarmberichten?


 
 

Inloopspreekuur wethouders over Centrumplan Leende


Op dinsdag 6 december a.s. van 18.00 tot 19.00 uur vindt in het gemeentehuis in Heeze het tweede inloopspreekuur van de wethouders, speciaal over het Centrumplan Leende, plaats. U kunt dan zonder afspraak een gesprek hierover voeren met de wethouders. Het uitgangspunt voor de duur van elk gesprek is tien minuten.


 
 

Nieuwe naam en dienstregeling bussen Heeze-Leende


Met ingang van 11 december 2016 wijzigt de dienstregeling van de bussen in Zuidoost-Brabant. Onze inwoners krijgen te maken met nieuwe bussen, betere verbindingen, andere lijnnummers en gewijzigde routes met andere tijden. Bovendien verandert de merknaam van 'Hermes' naar 'Bravo'.

 
 

Blijf op de hoogte van berichten over uw buurt


Met de gratis e-mailservice 'Berichten over uw buurt' laat u zich snel en makkelijk informeren over bijvoorbeeld bouw- en kapvergunningen in uw buurt. U kiest zelf de straal waarbinnen u de bekendmakingen wilt ontvangen.
Meldt u aan en ontvang direct de meest recente lokale en regionale bekendmakingen wekelijks per e-mail!