Ontvanger: Wimvanlaarhoven , wimvanlaarhoven@hotmail.com
Onderwerp: Nieuwsbrief gemeente Heeze-Leende, week 49
Datum: 07-12-2016
Hierbij treft u de nieuwsbrief 'De gemeente bericht' aan van deze week
­ 

Extra inloopspreekuren Centrumplan Leende


Wegens grote belangstelling zijn twee extra inloopspreekuren van de wethouders voor het Centrumplan Leende gepland. Hieronder nog een keer alle data op een rijtje:
  • Dinsdag 6 december om 18.00 uur
  • Woensdag 7 december om 10.00 uur (extra)
  • Maandag 12 december om 15.00 uur
  • Maandag 19 december om 19.00 uur
  • Woensdag 21 december om 10.00 uur (extra)


 
­ 

Gemeente Heeze-Leende komt in actie bij hagelschade


Op 23 juni 2016 trok een extreme hagelbui over o.a. de gemeente Heeze-Leende. De schade na de bui was groot. Vele daken zaten vol gaten, auto’s vol deuken, veel ramen kapot en nog veel meer. Volgens de minister heeft zich echter geen ramp voltrokken en de regio hoeft dus niet te rekenen op steun vanuit Den Haag.

Omdat vanuit Den Haag geen extra geld beschikbaar komt en de Provincie ook nog steeds aan het zoeken is naar hoe zij kan helpen, zegt de gemeente Heeze-Leende dat het nu tijd is om écht hulp te gaan bieden.

 
 

Wereldlichtjesdag dit jaar ook in HeezeOp de tweede zondag in december worden wereldwijd de kinderen herdacht die eerder dan hun ouders overleden. Dat kunnen kleine kinderen zijn, maar ook volwassenen, die hun bejaarde ouders in verdriet achterlieten. Dat herdenken gebeurt door het ontsteken van een theelichtje en het noemen van de naam van het kind.

Dit jaar wordt Wereldlichtjesdag ook in Heeze gehouden, op zondagavond 11 december in het Natuurtheater van Kapellerput. Er worden onder andere gedichtjes voorgelezen en er is muziek van Trio Mari de Bijl.

 
 

Blijf op de hoogte van berichten over uw buurt


Met de gratis e-mailservice 'Berichten over uw buurt' laat u zich snel en makkelijk informeren over bijvoorbeeld bouw- en kapvergunningen in uw buurt. U kiest zelf de straal waarbinnen u de bekendmakingen wilt ontvangen.
Meldt u aan en ontvang direct de meest recente lokale en regionale bekendmakingen wekelijks per e-mail!