Ontvanger: Virtueel plein Sterksel , redactie@sterksel.nu
Onderwerp: Week 16 - Oostrikkerstraat Langstraat klaar, TOZO en digitaal ondernemersloket - Nieuwsbrief gemeente Heeze-Leende
Datum: 15-04-2020
­ 

Reconstructie Oostrikkerstraat Langstraat is klaar


Wethouder Frank de Win: “Voor velen een verademing. Want hoe dan ook, een reconstructie brengt ook overlast met zich mee, zowel binnen het werkgebied als bij de wegomleidingen en het sluipverkeer in de omgeving. Ondanks deze overlast is er veel begrip getoond en daar wil ik iedereen voor bedanken.“

Meer weten over de nieuwe situatie? Lees verder!

 
 

Tijdelijke Ondersteuning Zelfstandig Ondernemers (Tozo)


Door de maatregelen van het kabinet om de verspreiding van Corona tegen te gaan, is het voor een deel van de zelfstandig ondernemers niet mogelijk om hun werk voort te zetten. Het kabinet heeft een steunpakket afgekondigd voor ondernemers. Eén van de maatregelen is de Tijdelijke Ondersteuning Zelfstandig Ondernemers (Tozo).


 
 

Paasstukjes voor Kempenhaeghe


Onder het motto ‘samen sterk’ hebben de vrijwilligers van ‘de Parels’ uit Heeze, ‘de Helden’ uit Sterksel en ‘de Helpende Hand’ uit Leende de handen in elkaar geslagen (figuurlijk natuurlijk) en hebben zij afgelopen dagen de huiskamers van Kempenhaeghe voorzien van een vrolijk paasstukje.


 
 

Digitaal ondernemersloket vernieuwd!


Ondernemers in onze gemeente kunnen vanaf vandaag belangrijke info zoals (lokale) regelingen, info over belastingen en het laatste nieuws vinden op onze website Dit ‘loket’ is er om ondernemers helpen tijdens de coronacrisis.


 
 

Op welk kanaal ontvangt u RTV Horizon?


Onze publieke omroep RTV Horizon is te ontvangen via veel verschillende providers. Zij zijn niet bij iedere provider op hetzelfde kanaal te bekijken. Benieuwd op welk kanaal RTV Horizon bij u te zien is? Lees verder!