Ontvanger: Wimvanlaarhoven , wimvanlaarhoven@hotmail.com
Onderwerp: Nieuwsbrief gemeente Heeze-Leende, week 36
Datum: 06-09-2017
Filmpjes sportverenigingen Nationale Sportweek | Inloopbijeenkomst A67 | Kroonringen in Leende | Activiteitenmiddag IVN | Inloopspreekuur wethouders
­ 

040FIT!, DQ Dance en TC Leende. De Nationale Sportweek komt naar Heeze-Leende!


Verschillende sportverenigingen hebben zich aangemeld voor de Nationale Sportweek. In Heeze-Leende zijn dit BC Heeze, 040FIT!, DQ Dance en TC Leende. Van de laatste drie in dit rijtje hebben wij ze een kans gegeven om de vereniging eens goed in het zonnetje te zetten. Wij pakten de camera om belangrijke mensen binnen de drie verenigingen aan de tand te voelen.

Klik op lees verder om de filmpjes te bekijken!

 
 

Inloopbijeenkomst over de A67 op 7 september


Tijdens de zomer is er hard doorgewerkt aan het beoordelen van alle oplossingen die de afgelopen maanden zijn verzameld voor de knelpunten op de A67. Hier vinden binnenkort inloopbijeenkomsten over plaats.


 
 

Proef met kroonringen in Leende


In Leende worden de komende tijd kroonringen aan lantaarnpalen gehangen. Aan deze ringen zitten 6 ronde knoppen waar de PMD zakken aan kunnen worden gehangen.

Meer weten? Lees verder!


 
 

Activiteitenmiddag Boeken, Bomen, Bladeren


Het IVN en Vrienden van de Bieb organiseren zondagmiddag 17 sept. allerlei activiteiten rondom het thema “Boeken, Bomen, Bladeren”.

Interesse? Lees verder!


 
 

Inloopspreekuur wethouders maandag 18 september


Op maandag 18 september a.s. van 18.00 tot 19.00 uur vindt weer een inloopspreekuur van de wethouders plaats. U kunt dan zonder afspraak een gesprek voeren met de wethouders.