Ontvanger: Virtueel plein Sterksel , redactie@sterksel.nu
Onderwerp: Week 17 - Lintjesregen in Heeze-Leende, Terrassen en winkels weer open, Werkzaamheden in hal gemeentehuis - Nieuwsbrief gemeente Heeze-Leende
Datum: 29-04-2021
­ 

Lintjesregen in Heeze-Leende


Ondanks de coronamaatregelen heeft de gemeente ook dit jaar weer een aantal inwoners met een bijzondere staat van dienst in het zonnetje kunnen zetten. De gedecoreerden van dit jaar zijn: dhr Kees Eichhorn, dhr Ger Geurts, mevr Marlies Maas, mevr Noor Planje, dhr Frans Reiling, mevr Willemien Steemans. Bekijk de video op onze website.

Bekijk de video van Heeze: https://youtu.be/a5WyZnfjq4k.

Bekijk de video van Sterksel: https://www.youtube.com/watch?v=6DymDgXngI0

Bekijk de video van Leende: https://www.youtube.com/watch?v=aRVdRVDmlhc& 
­ 

Dodenherdenking dit jaar online


In verband met de coronamaatregelen organiseren de kernen dit jaar geen uitgebreide dodenherdenking voor publiek. Om toch bij dit moment stil te staan nodigen wij inwoners uit om de opname van het herdenkingsmoment online te bekijken. De video’s zullen op dinsdag 4 mei vanaf 19u te bekijken zijn via onze website, sociale media en Youtube.

 
­ 

Online bijeenkomst Milieueffectrapportage wind- en zonneparken MRE


Metropool Regio Eindhoven (MRE) werkt aan een regionale energiestrategie (RES). Als onderdeel hiervan is er een milieueffectrapport (MER) opgesteld. Hierin worden de milieugevolgen van de opwekking van elektriciteit met grootschalige zonne- en windparken op een objectieve manier in kaart gebracht. Op deze manier zorgt de regio dat het milieubelang een volwaardige rol speelt in de besluitvorming. Meer weten? Lees het rapport of meld u aan voor de bijeenkomst.

 
­ 

Werkzaamheden in hal gemeentehuis: balies gewoon bereikbaar


De komende weken vinden er werkzaamheden plaats in het gemeentehuis. Dit geeft enige overlast in de centrale hal. Ongeveer de helft van de hal is afgesloten van het overige deel. De balies zijn normaal te bereiken.

 
­ 

Terrassen en winkels weer open


We zijn ontzettend blij dat de winkels weer normaal open kunnen en de horeca haar terrassen weer mag openen. Met complimenten aan onze inwoners en lokale ondernemers die ervoor gezorgd hebben dat alles goed verliep. De gemeente heeft er dan ook vertrouwen in dat dit ook nu zo zal zijn, en dat onze inwoners met inachtneming van de coronamaatregelen van de mogelijkheden gebruik maken.

Bekijk de video: https://www.youtube.com/watch?v=wCnlWjQvMY0
 
­ 
Het was een feestelijke boel bij de heropening. De Gemeente wenst alle winkeliers en horeca ondernemers heel veel succes!
 
 


 
 


 
 

Raadsvergadering van 10 mei a.s.


Raadsvergadering 10 mei a.s.

Datum: Maandag 10 mei 2021
Tijd: 19:30 - 22:30
Locatie: Digitaal

De vergadering is openbaar, maar i.v.m. de coronamaatregelen zal de vergadering digitaal plaatsvinden. De vergadering is voor belanghebbenden de volgen via de livestream.

Klik hier om de agenda te bekijken
Klik hier om direct naar de livestream van de vergadering te gaan