Ontvanger: Virtueel plein Sterksel , redactie@sterksel.nu
Onderwerp: Week 20 - Bibliotheek Dommeldal per 20 mei weer open , Inspraak conceptverordening leerlingenvervoer Heeze-Leende 2021 - Nieuwsbrief gemeente Heeze-Leende
Datum: 20-05-2021
­ 

Inspraak conceptverordening leerlingenvervoer Heeze-Leende 2021


Het college van burgemeester en wethouders heeft op 4 mei 2021 besloten om de inspraakprocedure te starten voor de conceptverordening leerlingenvervoer Heeze-Leende 2021. De conceptverordening ligt ter inzage van woensdag 19 mei tot en met woensdag 30 juni. 
­ 

Bibliotheek Dommeldal per 20 mei weer open


Met ingang van donderdag 20 mei a.s. gaan de vestigingen van Bibliotheek Dommeldal weer open.  De vestigingen zijn geopend van 14:00-17:00. Het is niet nodig om een afspraak te maken.

 
­ 

Vergadering Adviescommissie bezwaarschriften 25 mei


19.00 uur: Bezwaar gericht tegen het besluit van het college van burgemeester en wethouders van Valkenswaard waarbij werd besloten tot het weigeren van een omgevingsvergunning voor het aanleggen van een inrit aan de Sportparkdreef 60 in Valkenswaard.

19.30 uur: Bezwaren gericht tegen het besluit van het college van burgemeester en wethouders van Heeze-Leende waarbij werd besloten tot het verlenen van een omgevingsvergunning voor het tijdelijk toestaan van 2 kampeerplaatsen aan de Hodibalduslaan 20 te Heeze.

20.00 uur: Bezwaren gericht tegen het besluit van het college van burgemeester en wethouders van Valkenswaard waarbij werd besloten de gevraagde omgevingsvergunning voor het aanleggen van een tijdelijke inrit ter ontsluiting van het tennispark aan de Hazelaar ong. te Valkenswaard te verlenen. 
­ 

Vergadering Adviescommissie bezwaarschriften 1 juni


19.40 uur: Bezwaren gericht tegen het besluit van het college van burgemeester en wethouder van Cranendonck waarbij werd besloten tot het tot het weigeren van de gevraagde omgevingsvergunning voor het legaliseren van een hekwerk van twee meter hoog aan de straatzijde van een hoekperceel, gelegen aan ’t Zandblauwtje 13 in Maarheeze.

20.20 uur: Bezwaren gericht tegen het besluit van het college van burgemeester en wethouder van Heeze-Leende waarbij werd besloten tot het weigeren van de gevraagde omgevingsvergunning voor het legaliseren van een andere bedrijfsactiviteit aan de Maarheezerweg-Zuid 6 te Leende. 
 

Raadsvergadering van 31 mei a.s.


Raadsvergadering 31 mei a.s.

Datum: Maandag 31 mei 2021
Tijd: 19:30 - 22:30
Locatie: Digitaal

De vergadering is openbaar, maar zal digitaal plaatsvinden. De vergadering is voor belanghebbenden te volgen via de livestream.

Klik hier om de agenda te bekijken
Klik hier om direct naar de livestream van de vergadering te gaan