Ontvanger: Virtueel plein Sterksel , redactie@sterksel.nu
Onderwerp: Nieuwsbrief gemeente Heeze-Leende, week 40
Datum: 04-10-2017
Nationale Duurzame Huizen Route | Raadsvergadering | Bevolkingsonderzoek borstkanker | Marathon Eindhoven | Inloopspreekuur wethouders | Informatieavond slapen
­ 

Gemeente Heeze-Leende doet mee aan de Nationale Duurzame Huizen Route


De Nationale Duurzame Huizen Route is een onafhankelijk platform waar ervaringen van huiseigenaren centraal staan. Het hele jaar door kunnen geïnteresseerden zich oriënteren op duurzaam bouwen en wonen.

Meer weten of gelijk uw huis aanmelden? Lees verder!

 
 

Openbare rondetafelgesprek en raadsvergadering op 9 oktober


Volgende week maandag vinden in de raadzaal van het gemeentehuis een openbaar rondetafelgesprek (RTG) en raadsvergadering plaats.

Bekijk de agenda op onze website!


 
 

Start bevolkingsonderzoek borstkanker in Heeze-Leende


Op 16 oktober a.s. start Bevolkingsonderzoek Zuid met het bevolkingsonderzoek borstkanker in Heeze-Leende. Door dit onderzoek kan borstkanker in een vroeg stadium ontdekt worden.


 
 

Marathon Eindhoven: omleidingen, vertragingen en rituitval


Op zaterdagavond 7 en zondag 8 oktober vindt de Marathon Eindhoven plaats. Hiervoor worden veel wegen afgesloten en zijn vertragingen, rituitval en omleidingen niet te vermijden. Dit kan ook invloed hebben in de gemeente Heeze-Leende, met name voor buslijn 11.

Kijk op de website voor een overzicht van alle omleidingen

 
 

Inloopspreekuur wethouders maandag 16 oktober


Op maandag 16 oktober a.s. van 18.00 tot 19.00 uur vindt weer een inloopspreekuur van de wethouders plaats. U kunt dan zonder afspraak een gesprek voeren met de wethouders. Het uitgangspunt voor de duur van elk gesprek is tien minuten.


 
 

Herinnering: Slapen, wat als het niet vanzelf gaat?


Het Centrum voor Jeugd en Gezin Heeze-Leende organiseert op dinsdag 7 november een informatieavond over het slapen van baby’s t/m pubers.

Meld je op onze website aan voor de informatieavond!