Ontvanger: Wimvanlaarhoven , wimvanlaarhoven@hotmail.com
Onderwerp: Nieuwsbrief gemeente Heeze-Leende, week 22
Datum: 31-05-2017
Waterbergingsgebied bij De kleine Dommel | Bijeenkomst huishoudelijke hulp in 't Perron
­ 

Nieuw waterbergingsgebied ten zuiden van de A67


In het beekdal van de Kleine Dommel, het gebied tussen de A67 bij Geldrop en Kasteel Heeze, komt een waterbergingsgebied dat ingezet kan worden in tijden van hoog water. Woonwijken in Geldrop lopen daardoor minder risico op overstroming.

Meer weten over het project en de werkzaamheden? Lees verder!

 
 

Informatiebijeenkomst huishoudelijke hulp


Op 1 mei heeft de gemeenteraad de Wmo verordening vastgesteld waarin de huishoudelijke hulp op een andere wijze vormgegeven is. Woensdag 14 juni zijn twee bijeenkomsten waar wethouder Bosmans komt informeren en er ruimte is om vragen te stellen.

Meer informatie en aanmelden? Lees verder!


 
 

Gemeentehuis donderdagmiddag 1 juni gesloten


In verband met een personeelsbijeenkomst is op donderdag 1 juni het gemeentehuis tussen 13.30 en 17.30 uur gesloten. Voor burgerzaken als het ophalen van een paspoort is het gemeentehuis na deze tijden wel geopend tot 20.00 uur. Overigens kunt u hiervoor in de maanden mei t/m juni iedere donderdagavond terecht in het gemeentehuis.


 
 

Aftrap taxusinzameling 6 juni 2017


Vanaf 6 juni 2017 kan Stichting Taxus Taxi weer worden ingeschakeld voor het kosteloos ophalen van taxussnoeisel. Klik op "Lees verder" om te zien wat de voorwaarden zijn en hoe u een afspraak maakt.