Ontvanger: Virtueel plein Sterksel , redactie@sterksel.nu
Onderwerp: Week 32 - Verkeersmaatregelen Brabantsedag, Omgevingswet en Vrijheidsfestival - Nieuwsbrief gemeente Heeze-Leende
Datum: 07-08-2019
­ 

Brabantsedag: Een meesterlijk belevenement!


Als gemeente Heeze-Leende zijn we trots dat we u welkom mogen heten in onze gemeente bij een meesterlijk belevenement als de Brabantsedag.

Natuurlijk is het noodzakelijk om enkele verkeersmaatregelen te treffen, zodat deze 62e editie veilig verloopt. Bekijk de maatregelen op onze website!

 
 

Ketenpartners werken mee aan onze toekomstige leefomgeving


Zoals u misschien al eerder heeft gelezen werkt de gemeente sinds kort aan haar omgevingsvisie. Weet u nog niet zo goed wat een omgevingsvisie is?

Lees dan gelijk het volledige stuk!


 
 

VrijheidsFestival op zondag 22 september: 75 jaar bevrijding Heeze-Leende


20 september 2019 is de dag waarop het 75 jaar geleden is dat Heeze-Leende tijdens de Tweede Wereldoorlog bevrijd werd. Om dat te vieren en om te zorgen dat we de oorlog niet vergeten, vieren we op zondag 22 september 2019 samen het VrijheidsFestival.

Lees verder om te zien wat er te doen is!


 
 

Reinigen en inspecteren hoofdriool vanaf 12 augustus


De gemeente Heeze-Leende gaat vanaf 12 augustus een gedeelte van het hoofdriool reinigen en inspecteren. De werkzaamheden zullen, afhankelijk van de weersomstandigheden, circa twee weken in beslag nemen.

Benieuwd wat er gedaan wordt, en waar? Lees verder!

 
 

Taxus aanmelden kan dit jaar tot en met donderdag 22 augustus


De jaarlijkse inzamelingsactie van stichting Taxus Taxi verloopt voorspoedig. Op dit moment zijn al meer dan 2050 chemotherapieën gerealiseerd door het ophalen van het taxussnoeisel. Uw snoeisel aanmelden kan nog tot en met donderdag 22 augustus.


 
 

Nieuwe ronde subsidieregeling ‘Brabant geeft Energie’


Vanaf 1 augustus 2019 opent de derde ronde van de subsidieregeling ‘Brabant geeft Energie’. De provincie is op zoek naar projecten ‘van onderop’ die de energietransitie in Brabant aantoonbaar versnellen. Om in aanmerking te komen voor subsidie moeten de projecten innovatief, opschaalbaar en deelbaar, enthousiasmerend voor Brabanders zijn en moeten er meerdere partijen actief betrokken zijn.