Ontvanger: Virtueel plein Sterksel , redactie@sterksel.nu
Onderwerp: Nieuwsbrief gemeente Heeze-Leende, week 29
Datum: 20-07-2016
Hierbij treft u de nieuwsbrief 'De gemeente bericht' aan van deze week
­ 

Opruimen asbest op deel terrein Vakantie Jeugdwerk Leende


Spullen jeugdweek SVJL weer beschikbaar

Afgelopen zondag, 17 juli, heeft aan de Hans van Breukelenweg 1 een eerste asbestsanering plaatsgevonden. Daarmee werd zeker gesteld dat Stichting Vakantie Jeugdwerk Leende (SVJL) over haar spullen kan beschikken voor de jeugdweek eind augustus. Het op korte termijn regelen van de sanering was daarbij geen eenvoudige opgave.

Klik op 'Lees verder' om het hele nieuwsbericht en de antwoorden van de GGD op vragen over asbest en gezondheid te lezen. 
­ 

Handreiking voor verdere acties na schade door hagelstorm


Het is bijna vier weken geleden dat een hagelstorm een spoor van vernieling achterliet in onze gemeenten. Inmiddels kunnen we zeggen dat de gevolgen groot zijn en spreken we van een ramp. De eerste dagen stonden in het teken van verdere schade voorkomen en letterlijk puinruimen. Nu wordt de balans opgemaakt en de impact van de ramp zichtbaar.

 
 

Inloopspreekuur wethouders op 25 juli


Op maandag 25 juli a.s. van 18.00 tot 19.00 uur vindt weer een inloopspreekuur plaats. U kunt dan zonder afspraak een gesprek voeren met de drie wethouders. U heeft de mogelijkheid om met hen te praten of vragen te stellen over een vrij te bepalen onderwerp dat speelt binnen de gemeente. Het uitgangspunt voor de duur van elk gesprek is tien minuten.

Neem voor nadere informatie contact op met het bestuurssecretariaat van de gemeente, tel. 040-2241442 /
040-2241444
 
 

MijnGemeente app: als ik een melding heb


Heeft u de MijnGemeente app al gedownload? Hiermee kunt u altijd en overal een melding over bijvoorbeeld een losse stoeptegel, verstopt riool of omgewaaide boom aan ons doorgeven. Wij lossen het graag voor u op.
Download de MijnGemeente app via de App Store of Play Store op uw telefoon of tablet.


 
 

Schoolstraat 2 in Heeze te koop per inschrijving


Met ingang van dinsdag 19 juli heeft Makelaardij OLAV uit Heeze, in opdracht van de gemeente Heeze-Leende, het pand aan de Schoolstraat 2 in de verkoop. Deze zal geschieden per openbare inschrijving, wat betekent dat iedereen tot woensdag 17 augustus aanstaande een schriftelijk bod kan uitbrengen.

Om de koper in de gelegenheid te stellen het pand te bekijken, zijn er vijf kijkdagen georganiseerd waarbij geïnteresseerden ook eventuele vragen kunnen stellen aan de dan aanwezige makelaar.

 
 

Blijf op de hoogte van berichten over uw buurt


Met de gratis e-mailservice 'Berichten over uw buurt' laat u zich snel en makkelijk informeren over bijvoorbeeld bouw- en kapvergunningen in uw buurt. U kiest zelf de straal waarbinnen u de bekendmakingen wilt ontvangen.
Meld u aan en ontvang direct de meest recente lokale en regionale bekendmakingen wekelijks per e-mail!