Ontvanger: Virtueel plein Sterksel , redactie@sterksel.nu
Onderwerp: Nieuwsbrief gemeente Heeze-Leende, week 39
Datum: 28-09-2016
Hierbij treft u de nieuwsbrief 'De gemeente bericht' aan van deze week
­ 

Stand van zaken Huisvesten statushouders


Zoals u waarschijnlijk weet, is de gemeente bezig met het huisvesten van statushouders in Heeze-Leende. In dit bericht leest u de stand van zaken hierover.
Daarnaast bereiken ons veel vragen en opmerkingen over het huisvesten van deze mensen met een verblijfsvergunning en dat kunnen wij ons goed voorstellen. Daarom hebben wij een vraag en antwoordlijst opgesteld.

 
­ 

Buurtvereniging de Breedvennen wint Afvalbingo!


Op 24 september hebben drie buurrteams uit Leende meegedaan met de Afvalbingo in de strijd tegen zwerfafval. Na een hele dag zwerfafval opruimen maakte wethouder Bosmans maandag bekend dat Buurtvereniging de Breedvennen zich de gelukkige winnaar mag noemen. Zij kan zich opmaken voor een leuk buurtfeest, waarvoor zij een bijdrage van €500,- ontvangen. Heeft u ook interesse in het houden van een opschoonactie? 

 
 

Afsluiting Rulselaan te Heeze


Van 28 september tot 5 oktober wordt de Rulselaan tussen de rotonde Geldropseweg en de van Goghlaan afgesloten voor doorgaand verkeer. In deze periode zal de firma Mourik onderhoudswerkzaamheden uitvoeren aan het asfalt. Het werk bestaat uit het verwijderen van het asfalt, de ondergrond herstellen en asfalt aanbrengen. Ter plaatse is een omleiding ingesteld.
 
 

Werkzaamheden bij overweg Emmerikstraat


Van dinsdag 27 september tot en met donderdag 29 september voert technologiebedrijf Strukton in opdracht van Prorail werkzaamheden uit aan de overweg Emmerikstraat. Onder andere de hekken langs het voetgangerspad en de straatmarkering zullen worden aangepast. Gedurende deze werkzaamheden blijft de overweg wel toegankelijk, maar ten behoeve van de veiligheid zet Strukton verkeersregelaars in.
 
 

Dag van het jonge kind


Kom woensdag 5 oktober naar ‘t Perron in Heeze voor de Dag van het jonge kind!
Van 13.30 uur tot 16.00 uur is er voor jonge kinderen uit de gemeente Heeze-Leende en hun ouders/verzorgers van alles te beleven in ‘t Perron. Wat dacht u van de activiteit 'Dansen met kinderen'? Of een workshop ‘Techniek & ik?’ Lees verder om te zien wat er nog meer allemaal te doen is!

 
 

Gemeente Heeze-Leende vanaf 4 oktober ook bereikbaar via WhatsApp


Heeft u WhatsApp op uw telefoon en wilt u ons via WhatsApp een vraag stellen? Zet dan het nummer van gemeente Heeze-Leende in uw contactenlijst. U kunt zo meteen uw vraag aan ons stellen.

 
 

Blijf op de hoogte van berichten over uw buurt


Met de gratis e-mailservice 'Berichten over uw buurt' laat u zich snel en makkelijk informeren over bijvoorbeeld bouw- en kapvergunningen in uw buurt. U kiest zelf de straal waarbinnen u de bekendmakingen wilt ontvangen.
Meld u aan en ontvang direct de meest recente lokale en regionale bekendmakingen wekelijks per e-mail!