Ontvanger: Virtueel plein Sterksel , redactie@sterksel.nu
Onderwerp: Week 25 - Tozo verlengd, webinar tuinieren en verkiezing duurzaam huis - Nieuwsbrief gemeente Heeze-Leende
Datum: 17-06-2020
­ 

Tijdelijke Ondersteuning Zelfstandig Ondernemers (Tozo) verlengd!


De looptijd van de Tozo was tot 1 juni 2020. Het kabinet heeft besloten de regeling te verlengen van 1 juni 2020 tot en met 30 september 2020: Tozo 2.

Deze uitkering vult uw inkomen uit uw bedrijf of zelfstandig beroep maximaal 4 maanden aan tot het sociaal minimum. U kunt van Tozo 2 gebruik maken als u voldoet aan de voorwaarden. Dat geldt als u al gebruik maakte van de eerdere regeling, maar ook als u hier nog geen gebruik van maakte. Tozo 2 kan aansluitend ingaan op Tozo.

 
 

Trots op jouw duurzaam huis?


De Verkiezing van het Duurzaamste Huis van Nederland gaat weer van start! Trotse huiseigenaren kunnen hun woning tot 8 september aanmelden. Zij maken kans op één van de juryprijzen, of de publieksprijs van de deelnemende provincies.


 
 

Webinar: gezonde tuin in 7 stappen


Dinsdagavond 23 juni van 20.00-21.30 uur staat er weer een webinar op het programma van de bibliotheek. Dit keer over gezond tuinieren, in harmonie met de natuur. Het webinar is gratis te volgen.


 
 

Veteranendag gaat dit jaar niet door


De jaarlijkse Veteranendag die ieder jaar eind juni plaatsvindt, gaat dit jaar helaas niet door. Dit vanwege de maatregelen rondom het coronavirus.
 
 

Wolf in Heeze-Leende


In de afgelopen jaren zijn in Nederland al verschillende in het wild levende wolven gezien en de eerste wolf heeft zich inmiddels in Nederland gevestigd. De komende jaren blijven we te maken krijgen met meerdere zwervende wolven die zich wellicht ook in ons land proberen te vestigen. Ook in Heeze-Leende is al een aantal keer een wolf geweest.