Ontvanger: Virtueel plein Sterksel , redactie@sterksel.nu
Onderwerp: Nieuwsbrief gemeente Heeze-Leende, week 7
Datum: 15-02-2017
Hierbij treft u de nieuwsbrief 'De gemeente bericht' aan van deze week
­ 

Brasserie ‘Gezellig’ uit Leende: Beste Brasserie van Nederland?


In november vorig jaar is Brasserie ‘Gezellig’ uit Leende uitgeroepen tot beste brasserie van Brabant! Daarom mogen zij nu in het tv-programma 'De Beste van Nederland' gaan strijden tegen de rest van de provincies. Helpt u 'onze' brasserie De Beste van Nederland te worden? Breng dan nu uw stem uit!

 
­ 

Nieuwe contracten jeugdbescherming en jeugdreclassering ondertekend 


Op donderdag 9 februari heeft Heeze-Leende met de 20 gemeenten in Zuidoost-Brabant en vier gecertificeerde instellingen voor jeugdbescherming en jeugdreclassering een samenwerkingscontract getekend. Hiermee bekrachtigen zij hun inzet om jeugdbescherming zo goed mogelijk gezamenlijk vorm te geven en spreken ze een langdurige samenwerking uit.

Een belangrijk uitgangspunt is dat er meer aansluiting bij het gezin wordt gezocht. Voorheen werd er vooral gekeken naar het individuele kind waar hulp voor nodig was. Nu wordt er breder gekeken en wordt nog meer dan voorheen de gezinssituatie meegenomen.

 
 

Gemeentehuis dicht tijdens carnaval


Op maandag 27 en dinsdag 28 februari is het gemeentehuis in Heeze-Leende gesloten wegens carnaval.

Wij wensen u fijne carnavalsdagen!
 
 

Afvalbingo: u heeft nog TWEE dagen!


Wilt u ook een dagje gezellig uw buurt schoonmaken? En natuurlijk die buurtbarbecue winnen? Schrijf je dan vóór vrijdag a.s. in voor de afvalbingo 2017!


 
 

Digitaal een afspraak maken nu nog makkelijker


Digitaal een afspraak maken met de gemeente was al langer mogelijk, maar sinds deze maand kunt u online ook in één keer voor meerdere personen, of meerdere producten tegelijk een afspraak maken. En als u uw e-mailadres invult kunt u bovendien zelf de gemaakte afspraak wijzigen of annuleren. Handig toch?

 
 

Alles over stemmen tijdens de verkiezingen


Op woensdag 15 maart staan de Tweede Kamerverkiezingen weer op de rol. 
Wilt u alles weten over het stemmen in onze gemeente? Of bent u benieuwd hoe u iemand kunt machtigen om voor u te stemmen, hoe u kunt stemmen in een andere gemeente, of hoe u kunt stemmen vanuit het buitenland? Lees dan verder.

 
 

Blijf op de hoogte van berichten over uw buurt


Met de gratis e-mailservice 'Berichten over uw buurt' laat u zich snel en makkelijk informeren over bijvoorbeeld bouw- en kapvergunningen in uw buurt. U kiest zelf de straal waarbinnen u de bekendmakingen wilt ontvangen.
Meldt u aan en ontvang direct de meest recente lokale en regionale bekendmakingen wekelijks per e-mail!