Ontvanger: Virtueel plein Sterksel , redactie@sterksel.nu
Onderwerp: Week 51 - Nieuwe digitale afvalkalender, nieuwe halte voor buslijn 21 en openingstijden tijdens de feestdagen - Nieuwsbrief gemeente Heeze-Leende
Datum: 19-12-2018
­ 

Nieuwe halteplaats in Heeze voor BUSLIJN 21


De gemeente Heeze-Leende heeft zich in de afgelopen jaren ingezet voor een directe buslijn tussen Heeze-Leende en Valkenswaard omdat deze ontbrak. Dit betekent geen omweg meer via Eindhoven, maar een rechtstreekse verbinding naar Valkenswaard. Bijkomend voordeel is dat deze buslijn ook stopt bij het ziekenhuis in Geldrop. 

Om meer spreiding en reizigers aan te trekken komt er in Heeze een nieuwe halte bij voor BUSLIJN 21. De nieuwe halte komt te liggen aan de Kapelstraat, nabij het Tankstation. 

Weten waar de bus nog meer stopt in Heeze-Leende? Lees dan snel verder!

 
 

Openingstijden gemeentehuis tijdens de feestdagen


Tijdens de feestdagen heeft het gemeentehuis aangepaste openingstijden.

Met de kerst kunt u niet in het gemeentehuis terecht op 24, 25 en 26 december. Rondom de jaarwisseling zijn wijn gesloten op 31 december, en 1 januari.

Vanaf woensdag 2 januari 2019 staan wij weer klaar voor u.
 
 

Uitnodiging nieuwjaarsreceptie Heeze-Leende


Burgemeester en wethouders van de gemeente Heeze-Leende nodigen u van harte uit om elkaar, onder het genot van een hapje en een drankje, de beste wensen voor het nieuwe jaar te doen toekomen. 

De nieuwsjaarsreceptie vindt plaats op 7 januari van 19.00 tot 21.00 uur in dorpshuis 't Perron, Schoolstraat 48, Heeze.
 
 

Nieuwe digitale afvalkalender beschikbaar via mijnblink.nl


Wilt u weten wanneer in 2018/2019 bij u het afval wordt opgehaald? Dan kunt u dit vanaf nu zien in de nieuwe digitale afvalkalender van Blink via mijnblink.nl. 

De afvalkalender van 2018 kunt u tot het einde van het jaar blijven raadplegen. Vanaf 1 januari 2019 is deze niet meer beschikbaar. 

Meer weten over de afvalkalender via mijnblink.nl? Lees dan snel verder!