Ontvanger: Virtueel plein Sterksel , redactie@sterksel.nu
Onderwerp: Nieuwsbrief gemeente Heeze-Leende, week 3
Datum: 19-01-2017
Hierbij treft u de nieuwsbrief 'De gemeente bericht' aan van deze week
­ 

NLdoet weer van start


Op vrijdag 10 en zaterdag 11 maart 2017 vindt NLdoet weer plaats: de grootste vrijwilligersactie van Nederland en in Heeze-Leende inmiddels een gevestigde activiteit. Tijdens deze dagen wordt vrijwillige inzet in de spotlights gezet en kan iedereen ervaren hoe leuk vrijwilligerswerk kan zijn.

In onze gemeente wordt NLdoet ondersteund door de Vrijwilligerscentrale Heeze-Leende, onderdeel van Cordaad Welzijn. Heeft u interesse? Meld dan vóór 31 januari uw klus aan!

 
 

Digitale afvalkalender 2017 online


De afvalkalender voor de maanden februari tot en met december 2017 is gereed en staat online.

Andere inzameldagen en tijden

Vanaf 1 februari is er een nieuwe inzamelaar in Heeze-Leende. 
Dat betekent voor bijna alle huishoudens ook een andere inzameldag met andere inzameltijden. Behalve voor het papierafval. Dat blijft voor iedereen zoals het was. Ook de inzamelfrequentie blijft ongewijzigd.

Bekijk de afvalkalender om te zien wat er voor u verandert!


 
 

Openbaar rondetafelgesprek en raadsvergadering op 23 januari


A.s. maandagavond 23 januari vinden in de raadzaal van het gemeentehuis een openbaar rondetafelgesprek (RTG) en raadsvergadering plaats. Het RTG is van 19.30 uur tot 20.30 uur. De raadsvergadering begint daarna. Kijk op onze website voor de agenda.

Spreekrecht bij rondetafelgesprekken
Inwoners van Heeze-Leende kunnen inspreken over een inhoudelijk onderwerp dat op de agenda van het rondetafelgesprek staat. U kunt zich voor het spreekrecht aanmelden bij de griffie van de gemeente Heeze-Leende, bij voorkeur 48 uur van te voren.


 
 

Schenking kunstwerk


In overleg met vereniging Recreatief Heeze-Leende heeft plaatselijk kunstenaar de heer C.G. Derksen besloten om een kunstwerk te schenken aan gemeente Heeze-Leende. Het kunstwerk is vervaardigd van cortenstaal en heeft als titel ‘Een paar’. Het kunstwerk krijgt een plaatsje op het Strabrechtplein, aan de zijde van de Geldropse weg. Op de foto (bron: HeezeLeende24) hierboven is te zien hoe het kunstwerk gepositioneerd wordt aan de rand van het plein.

 
 

Blijf op de hoogte van berichten over uw buurt


Met de gratis e-mailservice 'Berichten over uw buurt' laat u zich snel en makkelijk informeren over bijvoorbeeld bouw- en kapvergunningen in uw buurt. U kiest zelf de straal waarbinnen u de bekendmakingen wilt ontvangen.
Meldt u aan en ontvang direct de meest recente lokale en regionale bekendmakingen wekelijks per e-mail!