Ontvanger: Virtueel plein Sterksel , redactie@sterksel.nu
Onderwerp: Week 34 - Herinnering: Verkeersmaatregelen Brabantsedag, Militaire oefening en Ambulancepost - Nieuwsbrief gemeente Heeze-Leende
Datum: 21-08-2019
­ 

Verkeersmaatregelen Brabantsedag


Als gemeente Heeze-Leende zijn we trots dat we u welkom mogen heten in onze gemeente bij een meesterlijk belevenement als de Brabantsedag.

Natuurlijk is het noodzakelijk om enkele verkeersmaatregelen te treffen, zodat deze 62e editie veilig verloopt. Bekijk de maatregelen op onze website!

 
 

Militaire oefening in de gemeente


Tussen 26 en 30 augustus zal een militaire oefening in de gemeente gehouden worden. De oefening wordt gehouden in het kader van training voor militairen van de Koninklijke Landmacht.

Meer weten? Lees verder!


 
 

Start bouw ambulancepost in Leende


Aan de Biesven in Leende is Bouwbedrijf van Gerven voor de zomervakantie begonnen met de grondwerkzaamheden voor een nieuwe ambulancepost. De komende weken worden de voorbereidingen getroffen voor het monteren van de wanden van het gebouw.


 
 

Subsidieregeling beëindiging varkenshouderijlocaties


Het Rijk heeft 180 miljoen euro beschikbaar gesteld om in veedichte gebieden de kwaliteit van de leefomgeving te verbeteren. De subsidieregeling ‘Saneringsregeling varkenshouderij’ biedt varkenshouders de kans om hun bedrijf te beëindigen. 


 
 

Omgaan met stotteren en spreekangst


Woensdagavond 18 september, vanaf 20:00uur, is Yori Eichhorn te gast in de Bibliotheek in Heeze in ’t Perron. Hij spreekt over hoe hij zijn gestotter overwonnen heeft.