Ontvanger: Virtueel plein Sterksel , redactie@sterksel.nu
Onderwerp: Nieuwsbrief gemeente Heeze-Leende, week 7
Datum: 14-02-2018
MijnGemeente app | CycloMedia maakt foto's in de gemeente | Aanleg glasvezelbuizen op station | Raadsvergadering
­ 

Geef uw melding mobiel door met de MijnGemeente app!


Gemeente Heeze-Leende streeft naar een schone, veilige en prettige woon- en leefomgeving. Heeft u een melding over de openbare ruimte? Bijvoorbeeld een losse stoeptegel, zwerfafval of een omgewaaide boom? Klachten & meldingen over de openbare ruimte kunt u 24 uur per dag mobiel doorgeven met de MijnGemeente app!

Lees verder om te zien hoe!

 
 

CycloMedia maakt foto’s in de gemeente


Afhankelijk van de weersomstandigheden zal CycloMedia in de periode van begin maart tot en met medio april 2018 foto’s maken in de gemeente Heeze-Leende. 

Meer weten over deze foto's? Lees verder!


 
 

Aanleg glasvezelbuizen op station Heeze


Binnenkort werkt ProRail in Heeze aan het spoor. Op station Heeze worden glasvezelbuizen aangelegd. Dit wordt 's nachts gedaan, verspreid over twee nachten.

Lees verder voor meer informatie over de werkzaamheden en de planning!


 
 

Raadsvergadering en rondetafelgesprek op maandagavond 26 februari


Op maandagavond 26 februari vinden in de raadzaal van het gemeentehuis een openbaar rondetafelgesprek (RTG) en raadsvergadering plaats. Het RTG begint om 19.30 uur en duurt tot 21.00 uur. De raadsvergadering begint daarna.

Lees verder voor de agenda!

 
 

Inloopspreekuur wethouders maandag 19 februari


Op maandag 19 februari van 18.00 tot 19.00 uur vindt weer een inloopspreekuur van de wethouders plaats. U kunt dan zonder afspraak een gesprek voeren met de wethouders. Het uitgangspunt voor de duur van elk gesprek is tien minuten.
 
 

KIES-programma voor kinderen in echtscheidingen


Waar ouders tijdens de scheiding goed voor zichzelf zorgen door ondersteuning van bijvoorbeeld een mediator, advocaat of psycholoog, wordt over de kinderen nogal eens gezegd dat ze flexibel zijn of dat het wel ‘goed’ gaat met ze. Dit blijkt helaas zelden het geval.

Lees verder voor meer informatie!