Ontvanger: Virtueel plein Sterksel , redactie@sterksel.nu
Onderwerp: Nieuwsbrief gemeente Heeze-Leende, week 8
Datum: 21-02-2018
Bibliotheek is weer het kloppend hart van de gemeente | Stempas | Aanslag algemene belastingen | Raadsvergadering 5 maart
­ 

Bibliotheek is weer het kloppend hart van Heeze-Leende


Afgelopen week liet de gemeente Heeze-Leende definitief weten dat zij het bibliotheekwerk in 2018 met subsidie ondersteunt. Daarmee laat de Gemeente zien dat zij de ontwikkeling van de bibliotheek naar een moderne sociaal-culturele marktplaats een warm hart toedraagt. Dat is best een mijlpaal, want er is de laatste jaren het een en ander te doen geweest over de bibliotheek.

Lees meer over de nieuwe bibliotheek op onze website!

 
 

Deze week valt de stempas bij u in de bus!


Op uw stempas staat het adres van het stembureau dat het dichtst bij u in de buurt ligt. Maar u mag zelf kiezen in welk stembureau binnen de gemeente u uw stem uitbrengt.

Stempas kwijt of niet ontvangen? Lees verder om te zien wat u moet doen.


 
 

Aanslag gemeentelijke belastingen 2018


Volgende week valt de aanslag gemeentelijke belastingen 2018 in uw brievenbus. Op deze aanslag staat de nieuwe WOZ-waarde en OZB vermeld. Wilt u weten wat u moet doen als u het niet eens bent met uw WOZ-waarde of heeft u andere vragen? Lees verder!


 
 

Raadsvergadering op maandagavond 5 maart


Op maandagavond 5 maart vindt in de raadzaal van het gemeentehuis de raadsvergadering plaats met op de agenda onder andere het ontwerp Schoolstraat/Spoorlaan. De vergadering begint om 19.30 uur.

Lees verder voor de volledige agenda!

 
 

Volg de gemeente op Facebook!


De nieuwsbrief is natuurlijk niet de enige bron van informatie over de gemeente. Op Facebook plaatsen wij ook nieuws. Het voordeel hierbij is natuurlijk dat u hierop kunt reageren en ons vragen kan stellen.

Klik op lees verder om naar onze Facebookpagina te gaan!

 
 

Pecha Kucha avond in Heeze-Leende


Zes minuten en 40 seconden? Dat is niet veel tijd om een verhaal te vertellen. Huidige (gemeenteraads-)leden van 8 politieke partijen in Heeze-Leende gaan het proberen!

Lees meer over deze avond op onze website!


 
 

Beleidsregel bestuurlijke boete voor Basisregistratie personen


Voor een goede dienstverlening is het belangrijk dat de gemeente beschikt over de juiste gegevens van haar inwoners. Met deze beleidsregel zorgen wij ervoor dat deze gegevens juist blijven.