Ontvanger: Wimvanlaarhoven , wimvanlaarhoven@hotmail.com
Onderwerp: Week 35 - Geslaagde Brabantsedag, Nationale Diabetes Challenge en Eenzaamheid - Nieuwsbrief gemeente Heeze-Leende
Datum: 28-08-2019
­ 

Geslaagde 62e Brabantsedag


De gemeente kijkt terug op een warme, geslaagde Brabantsedag op hoog niveau. Iedereen die een steentje heeft bijgedragen om deze dag zo'n succes te maken: Bedankt!

Lees verder over afgelopen zondag op de website van de Brabantsedag.

 
 

Wandelen: een goed medicijn en vooral heel gezellig!


Dit jaar organiseert de gemeente Heeze-Leende in samenwerking met Huisartsenpraktijken de Nationale Diabetes Challenge. Voor het eerst wordt deze Challenge in Heeze-Leende georganiseerd, met als doel een bijdrage te leveren aan de kwaliteit van leven van mensen met diabetes. Elke woensdagavond wandelt een groep van zo'n 20 mensen, waarbij de groep zich opsplitst en verschillende afstanden wandelen.

Meer weten? Lees verder!


 
 

Landelijke Week tegen Eenzaamheid 1 t/m 8 oktober 2019


Iedereen voelt zich weleens eenzaam of alleen. In Heeze-Leende zijn circa 800 inwoners ernstig eenzaam. Eenzaamheid is je niet verbonden voelen. Je ervaart een gemis aan een hechte, emotionele band met anderen. Of je hebt minder contact met andere mensen dan je wenst. Wat eenzaamheid is, hoe het voelt en wat het met je doet is voor iedereen anders. 

Weten wat jij hieraan kan doen? Lees verder!


 
 

Vrijheidsfestival: hulp gezocht!


Op zondag 22 september viert de gemeente in het kader van 75 jaar bevrijding het Vrijheidsfestival (13.00 – 21.00). Deze dag staat in het teken van leven in vrijheid. Vrijheid vieren in de breedste zin van het woord; toen en nu.

Veel organisaties werken samen om het evenement te organiseren maar we kunnen nog wel wat handjes gebruiken op de dag zelf!