Ontvanger: Virtueel plein Sterksel , redactie@sterksel.nu
Onderwerp: Nieuwsbrief gemeente Heeze-Leende, week 13
Datum: 30-03-2017
Hierbij treft u de nieuwsbrief 'De gemeente bericht' aan van deze week
­ 

Veelbelovende toekomst voor Bibliotheek in Heeze-Leende


Stichting Bibliotheek Heeze-Leende heeft overeenstemming bereikt met Bibliotheek Dommeldal om het bibliotheekwerk na 1 januari 2018 te verzorgen. Hierbij zal de bibliotheek niet meer alleen een plek zijn om boeken te lenen, maar gaat het ook een rol vervullen als sociaal-culturele marktplaats, als kloppend hart van onze gemeente in alle kernen.

 
­ 

Doe mee met de gratis cursus Politiek Actief!


Vraagt u zich wel eens af hoe de beslissingen worden genomen in de gemeenteraad? Denkt u wel eens dat u dat beter zou kunnen? Of wilt u iets voor elkaar krijgen bij de gemeente, maar weet u niet hoe? Volg dan de gratis cursus Politiek Actief! De cursus start op woensdag 10 mei a.s. en wordt georganiseerd door de gemeenten Cranendonck, Heeze-Leende en Valkenswaard. De cursus wordt verzorgd door ProDemos – Huis voor democratie en rechtsstaat.

 
 

Sportcafé aangepast sporten 20 april


Heeft uw vereniging al aanbod voor mensen met een beperking? Wilt u uw sportaanbod verbeteren en/of nieuwe doelgroepen binnenhalen? Dan is het sportcafé ‘Aangepast Sporten’ iets voor u! U bent van harte welkom op 20 april van 19.00 tot 22.00 uur in Dorpshuis 't Perron in Heeze.


 
 

Raadsvergadering op maandag 3 april a.s.


Op maandagavond 3 april a.s. vindt in de raadzaal van het gemeentehuis een openbare raadsvergadering plaats. De vergadering begint om 19.30 uur.
Bekijk de volledige agenda op onze website.


 
 

Zondag 2 april heropening Coop Sint Jan Leenderstrijp


Op zondag 2 april opent Coop Sint Jan, de nostalgische kruidenierswinkel in Leenderstrijp, opnieuw haar deuren. Na een verbouwing van een maand, waarin de winkel een complete metamorfose onderging, begint kruidenier Wilma van der Linden aan een nieuw hoofdstuk voor deze ruim honderd jaar oude winkel.

 
 

Blijf op de hoogte van berichten over uw buurt


Met de gratis e-mailservice 'Berichten over uw buurt' laat u zich snel en makkelijk informeren over bijvoorbeeld bouw- en kapvergunningen in uw buurt. U kiest zelf de straal waarbinnen u de bekendmakingen wilt ontvangen.
Meldt u aan en ontvang direct de meest recente lokale en regionale bekendmakingen wekelijks per e-mail!