Ontvanger: Virtueel plein Sterksel , redactie@sterksel.nu
Onderwerp: Week 37 - Formulierenspreekuur, Dementiemonitor Mantelzorg, campagne Senioren en Veiligheid - Nieuwsbrief gemeente Heeze-Leende
Datum: 10-09-2020
­ 

Formulierenspreekuur in Heeze-Leende begint weer


Het formulierenspreekuur gaat vanaf vrijdag 11 september a.s. weer van start!

U kunt hier terecht voor hulp bij het invullen van al uw (digitale) formulieren.
Het Formulierenspreekuur is iedere week op vrijdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur. Getrainde vrijwilligers zitten in het gemeentehuis in Heede-Leende dan klaar om u te helpen.

Mocht het op vrijdagochtend niet uitkomen, dan kunt u ook iedere week terecht in het Perron. Iedere dinsdag is daar het inloopspreekuur van het Taalpunt van 10.00 – 12.00.
 
 

Wilt u meedoen met ZOEMveiligthuis?


De projectgroep ZOEM (Zelfstandig Onbezorgd En Mobiel met je smartphone) Heeze-Leende helpt u om u thuis veiliger te voelen. Wilt u op uw smartphone kunnen zien wie er aan de deur staat als er gebeld wordt? U kunt nu een vergoeding aanvragen voor de installatiekosten van een camera.


 
 

Dementiemonitor Mantelzorg 2020: hoe gaat het met jou?


Alzheimer Nederland verzamelt iedere twee jaar cijfers om onderbouwd op te kunnen komen voor de belangen van jou en je naaste met dementie. Jij kunt meehelpen door de volgende vragenlijst in te vullen: www.alzheimer-nederland.nl/dementiemonitor.


 
 

Maak het oplichters niet te makkelijk! Meekijken bij pinnen


Samen zorgen we ervoor dat criminaliteit niet loont. Onder de slogan ‘Maak het oplichters niet te makkelijk’ besteden we de komende weken aandacht aan verschillende vormen van criminaliteit: meekijken bij pinnen, babbeltrucs, hulpvraagfraude (via bijvoorbeeld WhatsApp) en phishing.

Vorige week: Meekijken bij pinnen
Deze week: Babbeltrucs

Waar u op moet letten en wat u kunt doen als u toch slachtoffer bent geworden leest u op onze website.