Ontvanger: Virtueel plein Sterksel , redactie@sterksel.nu
Onderwerp: Nieuwsbrief gemeente Heeze-Leende, week 4
Datum: 24-01-2018
Word lid van het Heeze-Leende Burgerpanel | Verhuizing Social Creative Cloud | Uitgebreide verkeerstelling | Inloopspreekuur wethouders
­ 

Word lid van het Heeze-Leende Burgerpanel en neem deel aan het volgende onderzoek


De Gemeente Heeze-Leende heeft zich tot doel gesteld om in 2020 een gemeente te zijn die zijn inwoners ondersteunt om haar ideeën tot uitvoering te brengen. Daarom hebben wij een aantal jaar geleden het Heeze-Leende Burgerpanel in het leven geroepen.

Lid worden van het Burgerpanel en meedoen aan een nieuw onderzoek? Lees verder!

 
 

Verhuizing Social Creative Cloud naar de oude brandweerkazerne


De enthousiaste en succesvolle jongeren van Social Creative Cloud verhuizen van Rabobankpand Leende naar oude brandweerkazerne in Heeze. Met medewerking van de gemeente Heeze-Leende hebben zij hier een nieuw onderkomen gevonden om hun creatieve uitingen voort te zetten en zelfs nog uit te breiden.

Meer weten? Lees verder!


 
 

Uitgebreide verkeerstelling in Heeze


In het kader van huidige en toekomstige verkeersontwikkelingen in en rondom de kern van Heeze gaat de gemeente een uitgebreide verkeerstelling uitvoeren. Op 18 locaties worden verkeerstellers geplaatst en worden twee weken lang verkeerstellingen uitgevoerd.


 
 

Inloopspreekuur wethouders maandag 29 januari


Op maandag 29 januari van 18.00 tot 19.00 uur vindt weer een inloopspreekuur van de wethouders plaats. U kunt dan zonder afspraak een gesprek voeren met de wethouders. Het uitgangspunt voor de duur van elk gesprek is tien minuten.