Ontvanger: Virtueel plein Sterksel , redactie@sterksel.nu
Onderwerp: Week 49 - Verbreding A67, het duurzaamste huis staat in Heeze en gladheidsbestrijding - Nieuwsbrief gemeente Heeze-Leende
Datum: 05-12-2018
­ 

Verbreding A67 weer een stap dichterbij


Minister Van Nieuwenhuizen en de provincies Noord-Brabant en Limburg hebben vorige week afspraken gemaakt over de aanpak van de A67. De A67 tussen Eindhoven en Geldrop wordt gedeeltelijk verbreed van 2 naar 3 rijstroken.

 
 

Woning uit Heeze gekozen tot 'Duurzaamste Huis van Nederland'


In de categorie ‘Vrijstaande woning tussen 1945 – 2000’ is de woning van de familie Zwartendijk uit Heeze door een deskundige jury gekozen tot het ‘Duurzaamste huis van Nederland’. Naast het huis uit de gemeente Heeze-Leende zijn nog drie woningen in andere categorieën gekozen.

Meer weten over het huis? Lees verder!


 
 

Gladheidsbestrijding, het wordt weer kouder


De gemeente Heeze-Leende is samen met alle andere gemeenten in de regio aangesloten bij de Centrale Alarmering Gladheid Regio Eindhoven. Vanuit die organisatie wordt de gladheid in de regio gecoördineerd.

In geval van gladheid, hebben wij de gemeente in zones verdeeld. Lees verder voor meer informatie over de strooiroutes en deze zones!


 
 

Ruim uw hondenpoep op!


De laatste tijd ontvangen wij weer veel klachten inzake de overlast van hondenpoep met name in de wijk De Nieuwe Hoeven (omgeving Sporthal De Pompenmaker en Basisschool De Trumakkers) in Heeze. Maar natuurlijk is het in de rest van de gemeente erg vervelend als er hondenpoep ligt.

 
 

Veel belangstelling voor thema-avond Kringlooplandbouw


De thema-avond Kringlooplandbouw, georganiseerd door het Collectief Agrarisch Natuurbeheer Oost-Brabant (ANB Oost-Brabant) bleek een schot in de roos.

Meer weten over deze avond? Lees verder!


 
 

Méér zorgverzekering voor minder geld


Heeft u een laag inkomen en wilt u voor lage kosten uitgebreid verzekerd zijn? Maak dan gebruik van de collectieve zorgverzekering die de gemeente Heeze-Leende samen met zorgverzekeraar CZ aanbiedt.

De gemeente betaalt een gedeelte van uw zorgverzekering en u profiteert van vele extra’s.