Ontvanger: Virtueel plein Sterksel , redactie@sterksel.nu
Onderwerp: Nieuwsbrief gemeente Heeze-Leende, week 16
Datum: 19-04-2017
Hierbij treft u de nieuwsbrief 'De gemeente bericht' aan van deze week
­ 

Monumentale bomen in Heeze-Leende


Op 4 april heeft de gemeente Heeze-Leende definitief beleid vastgesteld met betrekking tot monumentale bomen. Dit beleid is tot stand gebracht met de hulp van vele vrijwilligers en het IVN.

“Met dit besluit beschikt onze gemeente nu over gemeentelijke monumentale bomen en daar zijn we erg trots op”, aldus wethouder van der Rijt. Ook de monumentencommissie waardeert het zeer dat er nu naast gemeentelijke gebouwde monumenten eveneens groene monumenten de aandacht krijgen.
 
 

Besluit tot sluiten Hoogeindseweg 2


De burgemeester heeft formeel besloten de woning en bijgebouwen aan de Hoogeindseweg 2 in Leende voor een periode van 6 maanden te sluiten. Op 23 februari werd op dit perceel onder meer een illegale productielocatie voor de vervaardiging van synthetische drugs aangetroffen.


 
 

Inloopspreekuur wethouders maandag 24 april


Op maandag 24 april a.s. van 18.00 tot 19.00 uur vindt weer een inloopspreekuur van de wethouders plaats. U kunt dan zonder afspraak een gesprek voeren met de wethouders. Het uitgangspunt voor de duur van elk gesprek is tien minuten.


 
 

Cliëntervaringsonderzoek CJG


Het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) is er voor iedereen met opvoed- of opgroeivragen. Om te leren van uw ervaringen met het CJG en om de dienstverlening te verbeteren houdt het CJG een cliëntervaringsonderzoek in de vorm van een vragenlijst. Niet alleen voor volwassenen, maar óók voor kinderen vanaf 12 jaar die met het CJG te maken hebben gehad.

 
 

Blijf op de hoogte van berichten over uw buurt


Met de gratis e-mailservice 'Berichten over uw buurt' laat u zich snel en makkelijk informeren over bijvoorbeeld bouw- en kapvergunningen in uw buurt. U kiest zelf de straal waarbinnen u de bekendmakingen wilt ontvangen.
Meld u aan en ontvang direct de meest recente lokale en regionale bekendmakingen wekelijks per e-mail!