Ontvanger: Virtueel plein Sterksel , redactie@sterksel.nu
Onderwerp: Nieuwsbrief gemeente Heeze-Leende, week 46
Datum: 16-11-2016
Hierbij treft u de nieuwsbrief 'De gemeente bericht' aan van deze week
­ 

Gezondheidsonderzoek GGD loopt nog tot half december


In september berichtte de gemeente over het grootschalige gezondheidsonderzoek van GGD Brabant-Zuidoost. Van de 50.000 aangeschreven mensen in onze regio hebben er inmiddels 18.000 de vragenlijst ingevuld. Daar zijn we blij mee. Maar een grote groep heeft nog niet meegedaan. Vooral de respons onder jongvolwassenen is aan de lage kant. Heeft u een uitnodiging ontvangen en nog niet deelgenomen? Dit kan nog tot half december. Bovendien maakt u bij deelname nog steeds kans op een mooie fiets of een kadobon van €15!

 
 

Fietsverlichting basisschoolkinderen gecontroleerd


De afdeling Heeze-Leende van Veilig Verkeer Nederland (VVN) controleerde in de maand november de fietsverlichting van basisschoolkinderen in onze gemeente
In totaal werden ruim 750 fietsen gecontroleerd. Benieuwd hoe de fietsen het er vanaf brachten?


 
 

Eindafrekeningen Brabant Water 2016 komen er weer aan


Binnenkort valt de jaarlijkse eindafrekening van Brabant Water weer op uw deurmat en dat roept elk jaar veel vragen op. Daarom hebben we op onze website wat informatie voor u op een rijtje gezet.


 
 

WORKSHOP: Dementie heb je niet alleen


Vragen, twijfels, veranderend gedrag bij dementie; alle betrokkenen hebben ermee te maken.

Op dinsdagavond 29 november van 19.30 tot 21.30 uur organiseert het Steunpunt Mantelzorg van Cordaad de workshop ‘Omgaan met dementie’. In deze workshop wordt ingegaan op de invloed van dementie op het gedrag en op het contact met elkaar. Wat kun je als mantelzorger betekenen voor de ander en toch ook rekening houden met jezelf?

 
 

Blijf op de hoogte van berichten over uw buurt


Met de gratis e-mailservice 'Berichten over uw buurt' laat u zich snel en makkelijk informeren over bijvoorbeeld bouw- en kapvergunningen in uw buurt. U kiest zelf de straal waarbinnen u de bekendmakingen wilt ontvangen.
Meldt u aan en ontvang direct de meest recente lokale en regionale bekendmakingen wekelijks per e-mail!