Ontvanger: Wimvanlaarhoven , wimvanlaarhoven@hotmail.com
Onderwerp: Nieuwsbrief gemeente Heeze-Leende, week 51
Datum: 22-12-2016
Hierbij treft u de nieuwsbrief 'De gemeente bericht' aan van deze week
­ 

Kerstuitzending met burgemeesters Heeze-Leende, Waalre en Cranendonk op HorizonTV


Op eerste en tweede kerstdag is onze burgemeester Paul Verhoeven te zien in het programma ‘In gesprek met drie burgemeesters’ op HorizonTV. Hierin kijkt presentatrice Renée Visschers met de burgemeesters van Cranendonck, Heeze-Leende en Waalre terug op het afgelopen jaar en natuurlijk ook vooruit naar 2017. Onder andere de onderwerpen statushouders en vrijwilligers komen aan bod.

 
­ 

Slimme spitsmijders gezocht


Wilt u ook actief de ochtendspits op de A2 tussen Nederweert en Eindhoven mijden? Automobilisten kunnen in 2017 een beloning ontvangen voor iedere gemeden ochtendspits op dit traject. Rijkswaterstaat en provincie Noord-Brabant willen zo de verkeersdruk tijdens de ochtendspits verminderen. 
Automobilisten die regelmatig in de ochtendspits zijn gesignaleerd op dit specifieke traject, ontvangen komende week een uitnodiging om actief de spits te gaan mijden. Ontvangt u geen uitnodiging, maar wilt u wel meedoen? Dat kan ook, graag zelfs!

 
 

Digitale afvalkalender t/m januari 2017 gereed


Op dit moment staan alleen nog maar de inzameldata voor de maand januari op de digitale afvalkalender 2017. Dit komt doordat er vanaf 1 februari 2017 een nieuwe inzamelaar in onze gemeente rijdt en deze op dit moment nog bezig is de routes te plannen.
De inzameldata voor de maanden februari t/m december volgen begin 2017.
Excuses voor het ongemak.


 
 

Collectieve ziektekostenverzekering voor dezelfde prijs als 2016


De gemeente Heeze-Leende heeft besloten om de prijsstijging van de premie collectieve ziektekostenverzekering te compenseren. Landelijk hebben de ziektekostenverzekeraars de premies fors verhoogd. Om ervoor te zorgen dat mensen met een laag inkomen zich goed kunnen (blijven) verzekeren, compenseert de gemeente deze prijsstijging.


 
 

Blijf op de hoogte van berichten over uw buurt


Met de gratis e-mailservice 'Berichten over uw buurt' laat u zich snel en makkelijk informeren over bijvoorbeeld bouw- en kapvergunningen in uw buurt. U kiest zelf de straal waarbinnen u de bekendmakingen wilt ontvangen.
Meldt u aan en ontvang direct de meest recente lokale en regionale bekendmakingen wekelijks per e-mail!

 
 

Uitnodiging nieuwjaarsreceptie 2017


Burgemeester en wethouders van de gemeente Heeze-Leende nodigen u van harte uit om elkaar, onder het genot van een hapje en een drankje, de beste wensen voor het nieuwe jaar te doen toekomen.

De nieuwjaarsreceptie vindt dit jaar plaats in Leende, op 2 januari van 19.00 tot 21.00 uur. Er een leuk programma samengesteld, met o.a. muziek van trio Mari de Bijl. Komt u ook?