Ontvanger: Virtueel plein Sterksel , redactie@sterksel.nu
Onderwerp: Week 13 - Definitieve uitslag, informatiebijeenkomst MIRT, Bekendmakingen uit uw buurt - Nieuwsbrief gemeente Heeze-Leende
Datum: 28-03-2018
­ 

Definitieve verkiezingsuitslagen!


Met een opkomstpercentage van 59,2% hebben 21 maart ruim 7500 mensen hun stem uitgebracht. Vorige week zijn de voorlopige uitslagen om half elf ’s avonds bekendgemaakt. Vorige week vrijdag 23 maart is de definitieve uitslag vastgesteld. Deze was hetzelfde als de voorlopige uitslag.

Bekijk het volledige Proces Verbaal met uitslagen op onze website!

 
 

Informatiebijeenkomsten MIRT-Verkenning A67


Op maandag 16 en donderdag 19 april zijn er twee informatiebijeenkomsten van de MIRT-Verkenning A67: één in Brabant en één in Limburg. Iedereen is welkom om tijdens deze avonden kennis te nemen van de laatste stand van zaken van het onderzoek en het ontwerpproces.


 
 

Raadsvergadering donderdagavond 29 maart


Afgelopen maandagavond 26 maart is afscheid genomen van de defungerende raadsleden. Op donderdagavond 29 maart worden de nieuwe raadsleden beëdigd. Dit is een openbare raadsvergadering die u bij kunt wonen.


 
 

Snel en makkelijk: via e-mail bekendmakingen uit uw buurt


Wilt u weten wat de gemeente over uw buurt besluit? Zoals welke bouw- en kapvergunningen wij afgeven? U kunt zich snel en makkelijk laten informeren via de gratis e-mailservice ‘Berichten over uw buurt’.

Lees verder en meld u aan! Dan ontvangt u direct de meest recente lokale en regionale bekendmakingen per e-mail.