Ontvanger: Virtueel plein Sterksel , redactie@sterksel.nu
Onderwerp: Nieuwsbrief gemeente Heeze-Leende, week 28
Datum: 13-07-2016
Hierbij treft u de nieuwsbrief 'De gemeente bericht' aan van deze week
­ 

Verspreiding nieuwe gemeentegids


Op donderdag 14 juli wordt de nieuwe papieren versie van de gemeentegids Heeze-Leende, editie 2016-2018, huis-aan-huis binnen de gemeente Heeze-Leende verspreid door PostNL. Uitgever van de gids is het bedrijf Akse Media, dat de voorgaande edities ook heeft uitgebracht. Alle adressen, inclusief de adressen met een ‘nee-nee’ en ‘nee-ja’ sticker ontvangen een exemplaar.
Mocht u als inwoner donderdag 14 juli toch geen gids hebben ontvangen in uw brievenbus, dan kunt u contact opnemen met Akse Media via telefoonnummer (0223) 66 88 77, of via e-mail info@aksemedia.nl.
 
­ 

Asbest geconstateerd op terrein van Stichting Vakantie Jeugdwerk Leende


Aan het pand van Stichting Vakantie Jeugdwerk Leende bij de Hans van Breukelenweg 1 is asbest geconstateerd. Het pand en het terrein zijn voorlopig afgesloten totdat de asbest is verwijderd. Stichting Vakantie Jeugdwerk Leende treft nu voorbereidingen om de week van Vakantie Jeugdwerk op een andere locatie door te laten gaan.

 
 

Paul Verhoeven benoemd tot portefeuillehouder natuurbrandbeheersing


Burgemeester Paul Verhoeven van Heeze-Leende is door het Algemeen Bestuur van de Veiligheidsregio Brabant Zuidoost benoemd tot portefeuillehouder natuurbrandbeheersing.


 
 

Start bouw woningen aan Breedvennen Leende


Gemeente Heeze-Leende verkoopt 14 bouwkavels aan Piet van Mierlo Aannemer BV. Binnenkort start Piet van Mierlo Aannemer BV met het bouwen van vier woningen aan De Breedvennen in Leende. Zowel naast als tegenover de schoolwoningen worden in drie fases 14 woningen gebouwd.


 
 

Het huisvesten van mensen met een verblijfsvergunning in Heeze-Leende


In maart dit jaar heeft de gemeente u uitgebreid geïnformeerd over het huisvesten van mensen met een verblijfsvergunning. Graag informeren wij u nogmaals hierover omdat wij in de tussentijd niet stil hebben gezeten en we u graag op de hoogte houden.
Vooralsnog ziet het er niet naar uit dat Heeze-Leende asielzoekers moet gaan opvangen. Dat betekent dat wij nu bezig zijn om aan onze opdracht te voldoen om mensen met een verblijfsvergunning te huisvesten. Gezien het aantal wordt hierbij ook gekeken naar 'creatieve' oplossingen.

 
 

E-mailservice 'Berichten over uw buurt'


Heeft u zich al aangemeld voor de e-mailservice 'Berichten over uw buurt?' Met deze gratis e-mailservice kunt u zich snel en makkelijk laten informeren over bijvoorbeeld bouw- op kapvergunningen in uw buurt. Meld u aan en ontvang direct de meest recente lokale en regionale bekendmakingen wekelijks per e-mail!

 
 

Milieustraat Geldrop-Mierlo op 18 juli weer open


Na 2 maanden sluiting gaat de milieustraat in Geldrop op maandag 18 juli weer open voor inwoners van Geldrop-Mierlo en Heeze-Leende!
De milieustraat is te bereiken via de nieuwe ingang vanaf Industriepark 8. Klik op 'Lees verder' voor de openingstijden.


 
 

Van Gogh's Streken app


Ontdek van Gogh's streken! 
Met behulp van deze app ga je via mooie fiets- en wandelroutes op pad door de gemeenten Heeze-Leende, Geldrop-Mierlo en Nuenen. 
Aan de hand van thematische belevingsroutes ontdek je dit stuk prachtig Brabants landschap.