Ontvanger: Wimvanlaarhoven , wimvanlaarhoven@hotmail.com
Onderwerp: Nieuwsbrief gemeente Heeze-Leende, week 22
Datum: 03-06-2016
Hierbij treft u de nieuwsbrief 'De gemeente bericht' aan van deze week
 

Klacht of melding over de openbare ruimte?


Klachten en meldingen over de openbare ruimte kunt u op een aantal manieren doorgeven, onder andere via de MijnGemeenteApp.

 
 

Heeze-Leende getroffen door zeer veel wateroverlastDe gemeente Heeze-Leende werd woensdagavond, net als meer plaatsen in Nederland, getroffen door hevige regenval met als gevolg heel veel wateroverlast. Vooral in Heeze was dit enorm. De gemeente en de brandweer hebben gezien wat dit voor de inwoners en de bedrijven betekent en zijn sinds woensdagavond druk bezig geweest om zoveel mogelijk de overlast voor de burgers en eigenaren van bedrijven te beperken.

 
 

Openbare rondetafelgesprek en raadsvergadering op 13 juni


Op maandagavond 13 juni a.s. vinden in de raadzaal van het gemeentehuis een openbare rondetafelgesprek (RTG) en een raadsvergadering plaats.


 
 

Blikvangers langs doorgaande wegen


Op een aantal plekken in de gemeente zijn blikvangers geplaatst. Met het plaatsen van de blikvangers op een aantal strategische punten probeert de gemeente het ontstaan van zwerfafval langs doorgaande wegen te verminderen.


 
 

Bereikbaarheid gemeentehuis op 17 juni


Het gemeentehuis is op vrijdag 17 juni gesloten voor publiek wegens een personeelsreis.


 
 

Aanvragen koninklijke onderscheidingen


De burgemeester roept inwoners, verenigingen, bedrijven, maatschappelijke organisaties en instellingen op om verdienstelijke medeburgers voor te dragen voor een Koninklijke Onderscheiding.
Aanvragen ter gelegenheid van Koningsdag moeten uiterlijk 1 juli daaraan voorafgaand zijn ingediend.
 
 

Controlebericht NL-Alert: direct informatie bij een noodsituatie


Het eerstvolgende controlebericht van NL-Alert wordt op maandag 6 juni rond 12.00 uur centraal verstuurd vanuit een landelijk account. Het maakt niet uit waar je tijdens het testmoment in Nederland bent. Als jouw mobiele telefoon is ingesteld voor NL-Alert, ontvang je overal hetzelfde bericht.

 
 

E-mailservice 'Berichten over uw buurt'


Via de webpagina Bekendmakingen kunt u zich gratis aanmelden voor de e-mailservice 'Berichten over uw buurt'. Met deze service kunt u wekelijks bekendmakingen per e-mail ontvangen over onder andere aangevraagde en verleende bouw- en milieuvergunningen en terinzagelegging van bestemmingsplannen die voor u relevant zijn.

 
 

Bekendmakingen per week


Wilt u graag zien welke actuele bekendmakingen er één week zijn over bijvoorbeeld een verleende bouw- en milieuvergunning? Bekijk het overzicht op de website.