Ontvanger: Virtueel plein Sterksel , redactie@sterksel.nu
Onderwerp: Nieuwsbrief gemeente Heeze-Leende, week 38
Datum: 21-09-2016
Hierbij treft u de nieuwsbrief 'De gemeente bericht' aan van deze week
­ 

Evenementenvergunning aanvragen kan in Heeze-Leende vanaf nu digitaal


Voor iedereen die bij de gemeente Heeze-Leende een evenementenvergunning aan wil vragen, is dat per 1 september 2016 een stuk gemakkelijker geworden. Vanaf deze maand biedt de gemeente haar inwoners namelijk de mogelijkheid om dit digitaal te doen en dat biedt veel voordelen.

 
­ 

Zuidoost-Brabant kiest voor groene energie uit Brabant


Twintig gemeenten uit de regio Zuidoost-Brabant, waaronder Heeze-Leende, laten zien dat zij de klimaatcrisis serieus nemen. Dinsdag 20 september ondertekenden zij een overeenkomst voor duurzame energie met leverancier Greenchoice.

 
 

Onderhoud aan asfaltwegen


In opdracht van de gemeente Heeze-Leende wordt vanaf deze week asfaltonderhoud gepleegd aan een aantal wegen in onze gemeente. Plaatselijk worden tijdelijke verkeersmaatregelen en omleidingen getroffen en kan het doorgaande verkeer enige hinder ondervinden. Lees verder om te kijken om welke wegen het gaat.


 
 

Officiële opening Herinrichting Buulder Aa


Dinsdag 27 september openen Waterschap De Dommel, gemeenten Cranendonck en Heeze-Leende, Staatsbosbeheer en de provincie Noord-Brabant gezamenlijk het project ‘Herinrichting Buulder Aa’.  Dit doen ze met een huifkartocht langs verschillende locaties aan de Buulder Aa.


 
 

Werkt u ook mee aan een gezond Zuidoost-Brabant?


De GGD Brabant-Zuidoost start deze week met een grootschalig onderzoek naar de gezondheid van de inwoners in Zuidoost-Brabant. Ook inwoners van Heeze-Leende kunnen vanaf 22 september een uitnodiging voor het ‘Gezondheidsonderzoek 2016’ ontvangen. De vragenlijst gaat onder andere over gezondheid, manier van leven, woonomgeving, zelfredzaamheid en zorg- en welzijnsvoorzieningen.
Met de resultaten kunnen wij als gemeente ons lokale (gezondheids)beleid en onze activiteiten beter aanpassen op de behoefte van onze inwoners.

 
 

Blijf op de hoogte van berichten over uw buurt


Met de gratis e-mailservice 'Berichten over uw buurt' laat u zich snel en makkelijk informeren over bijvoorbeeld bouw- en kapvergunningen in uw buurt. U kiest zelf de straal waarbinnen u de bekendmakingen wilt ontvangen.
Meld u aan en ontvang direct de meest recente lokale en regionale bekendmakingen wekelijks per e-mail!