Ontvanger: Virtueel plein Sterksel , redactie@sterksel.nu
Onderwerp: Week 40 - Peggy Hurkmans naar Bernheze, Eerste jaar college en toegankelijkheid - Nieuwsbrief gemeente Heeze-Leende
Datum: 02-10-2019
 

Gemeentesecretaris Peggy Hurkmans aanvaardt functie in gemeente Bernheze


Na elf jaar met plezier gewerkt te hebben in en voor de gemeente Heeze-Leende heeft gemeentesecretaris Peggy Hurkmans een functie aanvaard in de gemeente Bernheze. Per 1 december wordt zij daar gemeentesecretaris en algemeen directeur. De gemeente Bernheze heeft ruim 30.000 inwoners en bestaat uit zes kernen.


 
 

Oud papier niet opgehaald in Leende


Afgelopen maandag 30 september had volgens de afvalkalender het oud papier opgehaald moeten worden in Leende. Dit is echter niet gebeurd, door een fout in de afvalkalender van Blink. Het afval zal komende maandag, 7 oktober opgehaald worden. Onze excuses voor het ongemak.


 
 

Eerste jaar college in beeld


Het college van burgemeester en wethouders in Heeze-Leende; wat doen zij zoal en wat merkt u daarvan? Zij zijn ruim een jaar geleden gestart. Na de gemeenteraadsverkiezingen van 2018 hebben zij elkaar snel gevonden.

Meer weten? Lees verder!

 
 

Hoe staat het ervoor met het Beleidsplan Sociaal Domein Heeze-Leende 2020-2023?


Medio juli hebben we u via de nieuwsbrief van de gemeente geïnformeerd over ons Beleidsplan Sociaal Domein 2020-2023. In juni is in elke kern (Heeze, Leenderstrijp, Leende en Sterksel) een bijeenkomst Wonen-Welzijn-Zorg georganiseerd.

Benieuwd wat er uit deze bijeenkomsten kwam en hoe wij dit verwerkt hebben? Lees verder!


 
 

Week van de toegankelijkheid


Van 7 t/m 12 oktober is de week van de Toegankelijkheid. De gemeente Heeze-Leende wil hier graag aandacht aan besteden.
Onze ambassadeurs van de werkgroep onbelemmerd Heeze-Leende hebben samen met leden van de werkgroep een aantal locaties in Heeze-Leende geschouwd op toegankelijkheid. 


 
 

Vergeet u de roadshow niet?


Zaterdag 5 oktober van 10.00 tot 16.00 uur kunt u op vier verschillende plekken langs het lint in Heeze in gesprek over de centrumontwikkeling. De raad heeft in april het 10-puntenplan vastgesteld en opgeroepen dit plan samen met inwoners en ondernemers uit te werken tot een actieplan. De Roadshow geeft u hiervoor een eerste kans.


 
 

Dag van het jonge kind


De "Dag van het Jonge Kind" wordt georganiseerd door de kinderopvangcentra Heeze-Leende in samenwerking met het consultatiebureau als onderdeel van het Sociaal Team Heeze-Leende.

Benieuwd wat er te doen is?