Ontvanger: Virtueel plein Sterksel , redactie@sterksel.nu
Onderwerp: Nieuwsbrief gemeente Heeze-Leende, week 5
Datum: 01-02-2017
Hierbij treft u de nieuwsbrief 'De gemeente bericht' aan van deze week
­ 

Heeze-Leende biedt naast Starterslening nu ook Blijverslening aan


Gemeente Heeze-Leende vindt het belangrijk dat haar inwoners zo lang mogelijk thuis kunnen blijven wonen. Daarom biedt Heeze-Leende nu naast een Starterslening ook een Blijverslening aan. Deze lening geeft inwoners de mogelijkheid om hun huis aan te passen aan de (toekomstige) zorgbehoefte.

 
 

Afsluiting Rulselaan in Heeze


Van donderdag 2 februari tot donderdag 9 februari is de Rulselaan in Heeze deels afgesloten voor doorgaand verkeer. In deze periode vinden daar herstelwerkzaamheden plaats die noodzakelijk zijn om een goede aansluiting te krijgen tussen de nieuwe en oude stenen.


 
 

Openbaar RTG en raadsvergadering op 13 februari


Op maandagavond 13 februari a.s. vinden in de raadzaal van het gemeentehuis een openbaar rondetafelgesprek (RTG) en raadsvergadering plaats. Het RTG begint om 20.00 uur, de raadsvergadering begint daarna. Lees verder om de agendapunten te bekijken.


 
 

Aanplakken verkiezingsreclame


Met de Tweede Kamerverkiezing op woensdag 15 maart 2017 op komst, breekt ook de tijd van de verkiezingsreclame weer aan. Voor het aanplakken van verkiezingsreclame (op lantaarnpalen en de daarvoor neergezette borden) gelden in onze gemeente een aantal regels.

 
 

Blijf op de hoogte van berichten over uw buurt


Met de gratis e-mailservice 'Berichten over uw buurt' laat u zich snel en makkelijk informeren over bijvoorbeeld bouw- en kapvergunningen in uw buurt. U kiest zelf de straal waarbinnen u de bekendmakingen wilt ontvangen.
Meldt u aan en ontvang direct de meest recente lokale en regionale bekendmakingen wekelijks per e-mail!