Ontvanger: Virtueel plein Sterksel , redactie@sterksel.nu
Onderwerp: Week 37 - Oplevering de Bulders, Bevrijdingsfestival en bomen snoeien - Nieuwsbrief gemeente Heeze-Leende
Datum: 11-09-2019
­ 

Eerste woningen De Bulders in Heeze opgeleverd


Op 10 september overhandigde Janssen de Jong Bouw Zuid de sleutel aan de eerste bewoners van de nieuwbouwwijk De Bulders in Heeze. Begin oktober start Bouwbedrijf Van Gerven de bouw van de volgende 27 woningen. De Bulders Woningbouw BV treft tijdelijke maatregelen om bouw- en woonverkeer te scheiden. Ook zijn de grootte en de prijs van de vrije bouwkavels aangepast.

Benieuwd naar de volgende stappen? Lees verder!

 
 

75 jaar bevrijding: Vier de vrijheid!


Gemeente Heeze-Leende is op 20 september 1944 bevrijd. Sindsdien leven we al 75 jaar in vrijheid. Dat willen we samen vieren. Geïnspireerd door het project Brabant Remembers van VisitBrabant heeft burgemeester Paul Verhoeven een aantal partijen bij elkaar geroepen om te bekijken of er draagvlak zou zijn voor een gezamenlijk evenement. Dat draagvlak bleek er te zijn en heeft geresulteerd in het evenement “Heeze-Leende viert 75 jaar bevrijding”.


 
 

Donatie uit nalatenschap van Chris Derksen voor renovatie van de Veldschuur aan de Kapelstraat te Heeze


Op zaterdag 1 juni 2019 opende Burgemeester Paul Verhoeven de expositie “Chris Derksen” in het gemeentehuis. Deze in memoriam tentoonstelling was ingericht ter nagedachtenis aan Chris Derksen, die op 26 augustus 2018 overleed.


 
 

Snoeien bomen in de gemeente, najaar 2019


Vanaf 17 september gaat de gemeente bomen snoeien. Het kan voorkomen dat het verkeer enige hinder ondervindt door de snoeiwerkzaamheden. De werkzaamheden duren ongeveer tot eind november. 

Benieuwd in welke straten wij aan de slag gaan? Lees verder!


 
 

Inloopspreekuur wethouders maandag 16 september


Op maandag 16 september van 19.00 tot 20.00 uur vindt weer een inloopspreekuur van de wethouders plaats. U kunt dan zonder afspraak een gesprek voeren met de wethouders. Het uitgangspunt voor de duur van elk gesprek is tien minuten.