Onderwerp: NEW BRAND'S ALERT
Datum: 16-08-2019
 
Afgelopen inkoopseizoen hebben wij niet stilgezeten en hebben ons uiterste best gedaan om weer mooie merken te kunnen inkopen!

Een van de merken waar ons oog op is gevallen is ANTIK BATIK. Dit is een Frans designermerk opgericht door Gabriella Corteste. De stijl die je er vooral in terug vindt is 'boho chic'. Natuurlijke materialen en unieke printen staan centraal bij Antik Batik. Een van haar uitspraken is dan ook: '' Ik wil een kledingstuk maken die eruit ziet als een van de beste herinneringen van een wereldreiziger, zoals items die je herinneren aan gekoesterde momenten uit de kindertijd, of wilde feestjes''. 

 
 
Het tweede merk, wat nieuw is bij Inverno is SUNCOO PARIS.

Suncoo Paris is een 100% Frans Merk, gelanceerd in 2010 door Stella. Geïnspereerd door haar reizen, haar design en door haar chique Franse levensstijl heeft ze SUNCOO opgezet. Je kunt het merk herkennen door de boheemse breisels, kleurrijke prints, mix & match en vrouwelijke details. 


 
 
AMAYA AMSTERDAM is een Nederlands merk. De kracht van dit merk is dat je items hebt die je eindeloos met elkaar kunt combineren, heb je zin in een passend setje of wil je die blouse een keer op een stoere jeans dragen... Het is allemaal mogelijk. 

Zoals de ontwerpster zelf zegt: ''Een gevoel van vertrouwen, dat voorkomt uit waardering voor iemands outfit. Het is een gevoel van groot plezier en geluk omdat je, je goed voelt en daarbij ook nog eens goed uitziet''. 


 
 

TERUG VAN WEGGEWEEST


Dit merk was al eerder in ons assortiment te vinden, maar wij zijn super blij met de terugkeer van het merk Nikkie. Dit merk kan op allerlei manieren gedragen worden.

''Nikkie groeide op in Nederland en was van jongs af aan gefascineerd door de fashion industry. Ze begon haar carrière jong als actrice, speelde in verschillende films/series en presenteerde dagelijks shows voor MTV Networks en RTL.

Tijdens de presentatie van “Project Runway” op RTL besloot Plessen haar droom na te jagen. Ze begon in 2011 met het ontwerpen van een kleine collectie dat haar persoonlijke stijl representeerde. Inmiddels zijn haar modemerken uitgegroeid tot volwaardige spelers in de internationale modewereld''.

 
 

VERWACHT MEDIO SEPTEMBER


Medio September verwachten wij de prachtige winterjassen van Woolrich. We moeten nog even geduld hebben, maar wij kunnen niet wachten om deze prachtige jassen in de winkel te kunnen hangen!

Meer informatie ontvang je hier later over... Nog even geduld dus.. 
 
 
Postelstraat 3‌8, 5711 EN Someren, 0493 - 472441, info@inverno.nl