Onderwerp: Nieuwsbrief: Vertraging blad Ons Pensioen
Datum: 08-10-2019
Ledenblad verschijnt twee weken later, Nout Wellink valt pensioenfondsen bij
 
 
Oktober 2019

Magazine later dan verwacht


De verschijning van magazine Ons Pensioen loopt door technische redenen helaas een paar weken vertraging op. De oorzaak ligt buiten onze directe invloedssfeer, maar toch onze excuses.

Het goede nieuws: onze vorige nieuwsbrief leverde direct veel aanmeldingen van nieuwe leden op. Wij danken u voor uw hulp om de BPP te laten groeien!

 

Ons Pensioen verschijnt half oktober


Zoals het er nu naar uitziet zal ledenblad Ons Pensioen rond half oktober bij u in de bus vallen. Wij zullen een digitale versie zo snel mogelijk ook op de website plaatsen.

In het nummer treft u onder andere een interview met Joanne Kellermann aan als nieuwe bestuursvoorzitter van Pensioenfonds Zorg en Welzijn.

De ontwikkelingen in pensioenland gaan nu zo snel dat wij u ook graag verwijzen naar de nieuwsberichten op de website.
 

Nout Wellink valt pensioenfondsen bij


Opnieuw kijken naar de rekenregels pensioenen, dat is een opvatting die nu ook door de oud-president van DNB Nout Wellink wordt gedeeld. Naast vele andere deskundigen, de grote pensioenfondsen, sociale partners en ouderenorganisaties, is dit een belangrijk signaal aan de politiek dat er nu echt wat moet gebeuren.

“Je moet naast de rente ook serieus onderzoeken of je niet een plukje rendement van de beurs kunt meerekenen bij de dekkingsgraden.” Wellink zei dat in het radioprogramma 1 op 1 met Sven Kockelmann. Tot op heden is de zogenoemde rekenrente heilig bij het vaststellen van de dekkingsgraden...

 

ALV op 23 april 2020


De Algemene Ledenvergadering van de BPP zal volgend jaar plaatsvinden op donderdag 23 april 2020. De indeling van de dag zal iets anders worden. Vooralsnog gaan we uit van het volgende programma:
  1. Ontvangst om 10.30
  2. Huishoudelijk deel van de vergadering van 11.00 tot 12.30
  3. Lunch van 12.30 tot 13.30
  4. Themabijeenkomst met gastspreker en discussie van 13.30 tot 15.00
  5. Afscheidsdrankje na afloop
Begin volgend jaar kunt u zich voor de ALV aanmelden via de nieuwsbrief, de website en Ons Pensioen. Wij zullen u dan ook informeren over het definitieve programma.
 

Zo blijft u in contact


BPP op Facebook
Volg ons nu ook via de BPP Facebook pagina. Via de knop 'Vind ik leuk' blijft u op de hoogte van het laatste nieuws.

Vragen
Heeft u vragen of opmerkingen naar aanleiding van deze nieuwsbrief? Neem dan contact op via contact@pfzw-belangenvereniging.nl

Afmelden
Deze nieuwsbrief verschijnt circa zes keer per jaar. Afmelden kan via de link onderaan elke nieuwsbrief.
 
 
  PFZW belangenvereniging