Onderwerp: NicasiusNieuws november 2018
Datum: 01-11-2018
Iedere maand verschijnt de NicasiusNieuws in je mailbox en hij staat bordenvol nuttige info over onze groep. Mis hem dus niet.
 
ALGEMEEN

Reminder gezondheidsformulieren en toestemming beeldmateriaal


Alle leden hebben een gezondheidsformulier en toestemmingsformulier Beeldmateriaal ontvangen. Verzoek om deze formulieren z.s.m. doch uiterlijk 08 november in te leveren bij de stafteams of bij Birgit de Vaan (Jan Steenlaan 5) of Ward Gijsberts (Atlas 30).

Voor ons is het van groot belang te beschikken over de juiste gezondheidsgegevens van alle leden. Mochten er nog vragen zijn over de formulieren kunt u altijd contact opnemen met het groepssecretariaat (secretariaat@nicasius.nl).
 
 
ALGEMEEN

Inschrijvingen Winterkamp


Tussen 27 en 30 december zullen de scouts, rowans, pivo’s en staf weer op het gezamenlijke WinterKamp (WiKa) gaan. Binnenkort ontvangen de leden een digitale inschrijving. WiKa is ons traditionele groepskamp voor de oudste drie speltakken. Tijdens het kamp zullen we...

 
 
BEVERS

Installatieweekend, 24 t/m 25 nov


Het eerste beverweekend waarbij de bevers één nachtje op de blokhut blijven slapen komt er weer aan. Dit is van 24 op 25 november. Zondagochtend worden de nieuwe bevers geïnstalleerd.

De brief met informatie wordt komende week samen met het digitale inschrijfformulier verzonden.
 
 
WELPEN

Ouderochtend, 3 nov


Komende zaterdag, 3 november, zijn de papa’s en de mama’s van de welpen van harte welkom om mee te draaien met hun kinderen! Tijdens deze ochtend ervaren de ouders wat hun kinderen zoal doen op een zaterdagochtend. Bij deze nodigen (en dagen) we alle ouders uit om mee te draaien met ons tijdens de ouderochtend, tot 3 november!
 
 
WELPEN

Installatieweekend, 16 t/m 18 nov


In het weekend van 16 t/m 18 november hebben de welpen weekend. 
Voor degene die worden geïnstalleerd, lever je spullen in een plastic tasje uiterlijk op zaterdag 10 november in.
De brief met informatie wordt deze week samen met het digitale inschrijfformulier verzonden.
 
 
ALGEMEEN

Contributie


De contributie bedraagt € 110,- per seizoen en wordt geïnd in 4 periode’s gedurende het seizoen. In de week van 19 november 2018 zal de 2e periode seizoen 2018-2019 geïncasseerd worden
 
 
ALGEMEEN

Uitleveren bestelde kleding


Tijdens de aanwezigheid van de Scoutmobiel was er ook de mogelijkheid om kleding te bestellen van onze groep. We verwachten dat deze kleding in de 2e week van november wordt uitgeleverd. De kleding wordt aan de leden meegegeven. indien er meerdere leden binnen een gezin iets hebben besteld wordt het aan het jongste gezinslid meegegeven.
 
 
BEVERS EN WELPEN

Pietenavond, 30 nov


Ook dit jaar verwachten we dat enkele pieten een bezoekje brengen aan de blokhut. We hebben ze uitgenodigd op vrijdagavond 30 november. We zien alle bevers en welpen om 19.00 uur op de blokhut. Rond 20.15 uur zullen de pieten weer moeten gaan. Dit kan natuurlijk wat uitlopen dus als de kinderen nog niet buiten zijn, kunt u gerust binnen komen kijken.
 
 
BEVERS EN WELPEN

Geen opkomst, 1 dec


Omdat we op 30 november de pieten van sinterklaas een bezoekje brengen aan onze blokhut. Is er op zaterdag 1 december géén opkomst voor de bevers en welpen.
 
 
SCOUTS

Kerstweekend, 7 t/m 9 dec


Het eerste troepweekend zit er alweer op en over een maand houden we het jaarlijkse kerstweekend. Een gezellig weekend met zondagochtend de installatie van de nieuwe scouts.

De brief met informatie wordt over een paar weken samen met het digitale inschrijfformulier verzonden.
 
 
PIVOS

Verslag pivo’s


Afgelopen maand hebben de pivo’s weer leuke programma’s gedraaid. Zo hebben ze een avond zelf cocktails gemaakt. Waarbij er in verschillende rondes verschillende cocktails gemaakt werden, in elke ronde zaten ingrediënten...

 
 
ALGEMEEN

Agenda nov/dec 2018


  • 3 nov - ouderochtend welpen
  • 9/11 nov - weekend pivo’s
  • 16/18 nov - weekend welpen
  • 24/25 nov - weekend bevers
  • 30 nov - pietenavond
  • 1 dec - geen opkomst bevers en welpen
  • 7/9 dec - kerstweekend - scouts
  • 27/30 dec - winterkamp - scouts, rowans en pivo’s
  • 29 dec - geen opkomst bevers en welpen
Bekijk hier de heel jaarplanner
 
 
Scouting st. Nicasius Heeze
secretariaat­@nicasius­.nl

Kijk voor extra info op onze website - nicasius.nl

De privacy statement van Scouting Sint Nicasius is van toepassing op deze mailing.
 
 
Deze nieuwsbrief wordt mogelijk gemaakt door e-mailingmanager.nl van
tableaux mediamakers