Onderwerp: NicasiusNieuws januari 2019
Datum: 03-01-2019
Iedere maand verschijnt de NicasiusNieuws in je mailbox en hij staat bordenvol nuttige info over onze groep. Mis hem dus niet.
 
ALGEMEEN

Nieuwjaarsreceptie leden, ouders en vrienden, 04 jan


We wensen jullie allen een goed en gezond 2019!

Bij het nieuwe jaar hoort natuurlijk ook een nieuwjaarsreceptie. Vrijdag a.s. (04 januari) vanaf 19:30u zijn alle (staf)leden, ouders en vrienden welkom op onze jaarlijkse nieuwjaarsreceptie; een gezellig moment om met elkaar wat te kletsen of elkaar beter te leren kennen onder het genot van een drankje.

Tijdens de nieuwjaarsreceptie zal er geen apart programma worden aangeboden voor de jongste 3 speltakken, uiteraard zijn de leden hiervan van harte welkom maar dan wel onder begeleiding van ouders.

Zaterdag 05 januari zullen de jongste 3 speltakken weer starten op de gebruikelijke tijden.
 
 
ALGEMEEN

Algemene Ledenvergadering, 17 febr


Op zondag 17 februari tussen 10:30u en 11:15u vindt de Algemene Ledenvergadering (ALV) plaats. Alle leden en ouders zijn hierbij welkom. Tijdens de ALV wordt o.a. het jaarverslag 2018 gepresenteerd en zal er een stemming plaats vinden betreft het Privacybeleid van onze groep. Graag nodigen we leden en ouders uit om hierbij aanwezig te zijn, zodat er...

 
 
ALGEMEEN

Contributie


De contributie bedraagt € 110,- per seizoen en wordt geïnd in 4 periode’s gedurende het seizoen. In de week van 04 februari 2019 zal de 3e periode seizoen 2018-2019 geïncasseerd worden.
 
 
ALGEMEEN

Gevonden voorwerpen


Aan het einde van het seizoen hebben we verschillende weekenden en een winterkamp gehad. Na deze activiteiten zijn diverse kledingstukken blijven liggen. In het weekend van 05 januari is er nog de mogelijkheid om deze kledingstukken uit te zoeken. Na dit weekend zullen de kledingstukken worden aangeboden aan een goed doel (kledingcontainer).
 
 
ALGEMEEN

Poetsavond maandag, 14 jan


Na intensief gebruik van de gebouwen tijdens alle weekenden en winterkamp kunnen de gebouwen in het begin van het jaar een extra poetsbeurt gebruiken.
Graag willen we ouders vragen om 1 avond mee te helpen en het werk voor onze vrijwilligers wat te verlichten. Op maandag 14 januari tussen 19:00u en 21:30u zullen we, hopelijk samen met veel ouders, wat grote...

 
 
WELPEN

Je welpen insigne halen, ook een leuke thuis activiteit!


Aankomende maand gaan we een ochtend werken aan het behalen van insignes!  Werk na het draaien er thuis verder aan om alle opdrachten te volbrengen en je insigne de week er op te behalen. Erg gezellig om te doen samen met je broer(tje), zus(je) en/of ouders! 

Als je gewerkt hebt aan een van de insignes, laat je die zien aan de staf.  Die beoordeeld of je hem hebt gehaald.

Bekijk hier het insigneboekje met extra uitleg

Succes!!
 
 
ALGEMEEN

Agenda jan/febr 2019


  • 4 jan - nieuwjaarsreceptie
  • 4 jan - eerste opkomst 2019 - rowans en pivo’s
  • 5 jan - eerste opkomst 2019 - bevers, welpen en scouts
  • 16 febr - ouderavond - bevers
  • 17 febr - algemene ledenvergadering
  • 23/25 febr - weekend - scouts
Bekijk hier de heel jaarplanner
 
 
Scouting st. Nicasius Heeze
secretariaat­@nicasius­.nl

Kijk voor extra info op onze website - nicasius.nl

De privacy statement van Scouting Sint Nicasius is van toepassing op deze mailing.
 
 
Deze nieuwsbrief wordt mogelijk gemaakt door e-mailingmanager.nl van
tableaux mediamakers